Přejít na obsah

Koroze šroubů u pátých dveří


Baryy

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtel bych se zeptat na to, jak je to s pozinkovanim u sroubu..? Dnes jsem lezl do kufru a vsiml jsem si, ze ty ctyri srouby nahore u patych dveri, jak drzi ty dva lemy, tak jejich hlavicky jsou rezave. Nemely by byt take pozinkovane nebo z nejakeho materialu, u ktereho se to nedeje?

Loni koncem cervence mi narazila zadek jedna zenska a ty pate dvere mi menili. Neni mozne ze tam dali nejake neorigo srouby nebo tak neco? Dekuju za zodpovezeni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty srouby jsem z vyroby chraneny lakem. Jak se to resi pri vymene 5. dveri nevim, ale zjevne to nemuze byt stejne jako z vyroby, nejak ty srouby nejak utahnout musi. Kazdopane nejaky postup predepsam urcite je a ten asi dodrzen nebyl, nebo ne dostatecne svedomite. Muj nazor.

 

EDIT: v DP je uvedena veta: "Po ukončení seřízení (v kontextu montaze vika zavazadloveho prostoru) provést protikorozní ochranu závěsů a šroubů."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...