Přejít na obsah

Při jaké hloubce dezénu kupujete nové pneu?


SkodaRapid

Při jaké hloubce dezénu kupujete nové pneu?  

33 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

To by mě taky zajímalo jak kdo to má nastavené. Na jaře 5-ti letý Rapid s 60tkm a letní Bridgestone asi půjdou z auta, na nich najeto odhadem 30tkm . Vzorek asi sice OK kolem 3 mm, ale pryž začíná být dost popraskaná.

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v lehce nadpoloviční většině případů měním pneu kvůli tomu, že se té druhé na nápravě přihodí něco neopravitelného (případně, že oprava nedává ekonomicky smysl).

 

Také u mě dost záleží na šíři pneu - širší pneu nad 205 se mi opticky zdají sjeté už od 4 mm (hlavně některé letní vzorky klamou). Takže, když na nich za rok či dva naměřím 3,5 mm (široké pneu ubývají pomalu), tak už to psychicky nevydržím a měním :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatial som gumy kupoval iba raz, ked na prvom aute som jazdil co bolo az som raz takmer v dazdi neubrzdil. Onedlho nove auto, kde som mal v cene obe sady, auto 2 a tristvrte roka a islo z domu. Pri aktualnom aute maju letne jeden a pol sezony, zimne tiez zhruba tak. Pri prezuvani premeriam a uvidim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Používám celeročočky crossclima od michelinu, 205/55/16 vzorek neřeším, pokud před zimou mají aspon 4mm, tak je tam nechám celou zimu pokud nepadne vzorek pod 2mm v letě to dřu do zimní sezony nebo chvilku před ní klidně na 1mm.

Tím to stylem ty gumy najezdí před výměnou 60K km.

Jezdím hodně nemám na svém kontě jedinou mnou zaviněnou nehodu. Furt se tu plácá něco o zelené cestě, myslím si že přestat zbytečně vyhazovat zánovní gumy je lepší cesta než euro 8, při kterých mají auta prdět fialky. Spotřebák potřebný pro provoz osobního vozu vyprodukuje víc emisí než provoz auta s euro 3.

Nemám rád zbytečné utrácení, žvatlat něco o bezpečnosti provozu na mokru a za deště si klidně můžete, stejně větší šance že vás sestřelí blonska ve vy*rcaném BMVčku při líčení na dálnici než típek co pojede za deště bez vzorku ve felině...

Editováno: , autor: 15degren
  • Pozitivní 1
  • Negativní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...