Přejít na obsah

Reklamace vad S3, úspěšné odstoupení od kupní smlouvy


ferda25

Doporučené příspěvky

To ma asi kazde auto s vysokou vybavou, jsou tam vzajemne nekompatibilni zbytecnosti typu parkovaci senzory, autoradio, videoprehravac, navigace, ... Kdyby nefungoval volant, brzdy, motor, svela, a bylo to neopravitelne, tak to beru jako duvod k odstoupeni od kupni smlouvy, ale ty nefungujici zbytecnosti v nadstandardni vybave?

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě , i u mne se dá říct že jsem to vesměs všetko banální mouchy. Které prozatím nemají na provoz auta žádný  vliv. Jen jde o přístup automobilky která se ke každé závadě staví že to je přecí běžné normální atd.. A řešení se táhnou měsíce,u  mě například skřípajicí zrcátka a písty kufru se řeší už od května.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi máš pravdu.proto celý život tvrdím,že mít dobré známé je jako sůl-nad zlato :-)

Banální závady typu ztřípající zrcátko neřeším z jednoho důvodu.Můj čas je drahý,abych jej strávil v servisu.Jsem trošku manuálně zručný,rozeberu jej,vyčistím,zjistím co a jak,promažu a mám klid,tak asi tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozbrání zrcátka jsem zkusil,fungovalalo ale vydrželo tři týdny. Takže od května bych to dělal po osmé na to fakt nemám čas, zvlášt když by to měla být starost někoho jiného. Ale to už jsme zase u toho přístupu.Fakt nepřeju škodovce nic zlého protože to atˇ si to příznáme nebo ne mělo by to dopad na všechny. Ale ten jejich přístup mě někdy tak ser...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také nemám žádnou výbavu,Ambition+ . Nejsem mechanik a nejsem příliš manuálně zručný, takže dokážu sám vyřešit jen drobností.Z časových důvodů se servisu navíc snažím vyhýbat, ale vždy to nejde a zase nechci aby mi nové auto dělalo víc neplechy,než staré...Je to můj 6 SUP a zkušenosti se závadami Škodovky mám. Hlavní je opravdu přístup servisu a řešení problémů, to člověka často otrávit dokáže..

Každej čekáme od auta něco jiného a někdo neřeší vlastně nic,pokud auto nezastaví.Nedávno jsem jel s kamarádovo LK Supem,výbava úplně full.Střecha vrzala,náprava taky,řadiči páka oloupaná,sedačka se hýbe,a nešla vůbec měnit hlasitost na columbusu,rádiu.Když jsem mu to říkal,vše ví neřeší..To rádio mu jediné trochu vadí.

A jinak na kole jezdím a pěšky chodím, jsem připraven?.

 

Editováno: , autor: PetrKV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cosby zapomíná, že jednu mojí vadu má každé auto, které má kameru a je vyrobeno po 05/2016(nebo pokud jednotka MIB prošla update tak to platí už  i pro vozy od 11/2015) a má jen 8" displej. Tím chci říct, že je i na Amundsenu dnes montovaném! O vadě se ví a stejně se s ní nic nedělá a výrobek se prodává dál s touto vadou.

 

Rovněž problém a automatickou aktivací OPS je zcela na všech Superbech3 s manuálem.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja neviem ci kazdy sup. u mna boli za 26000 km jedine problemy toto:
- obcasne vrzganie stredoveho tunelu v oblasti drziaku napojov (kedze sa to stalo menej ako 10x a naposledy uz hodne davno, tak neriesim)

- obcasneho spustenia okna spolujazdca (ked dam zatvorit naraz vsetky okna ovladanim z dveri vodica, tak spolujazdcove niekedy ide dole a nie hore, no robi to len obcas) 

- raz zahmlene predne svetlomety

inak nemam s autom zatial ziadny problem. 

 

otec ma tiez S3 (9/2015) a jediny problem bol s chrom paketom okolo okien a este jeden po servise - unik oleja niekde pri olejovom filtri - no to je chyba konkretneho pracovnika (a ja neviem ako ostatni, no tiez sa mi stane, ze obcas spravim chybu)

 

asi je to aj o tom ako kto na auto pozera a ako auto vyuziva. niekto je vyslovene pedant a hladi kriticky na kazdy detail. niekto si drobnost ani nevsimne... neodvazil by som sa tvrdit, ze sup je nekvalitne a odflaknute auto.

 

ak niekto chce tutti frutti kvalitu, tak existuje aj pre neho riesenie - mercedes. bol som na exkurzii vo fabrike SA v Boleslavi aj MB Kecskemete. najvyraznejsi rozdiel (pre laika) bol na pracovisku vystupnej kontroly... a tom madarsku 70% aut kontrolou neprejde na prvy pokus...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave vcera som sa rozlucil so Superbom 08/2015 po 60000km a podla posledneho servisu je v uplne tip top stave.

U mna jedine pokazene scrolovacie koliesko vo volante/vymenene po zaruke na kulanciu/a tiez na zaruku riesene listy okolo okien.

Inak uplne bez vyhrad,vrzgania a podobnych,jazdu kaziacich neduhov.

Tajne dufam,ze na tom bude obdobne aj jeho nastupca:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...