Přejít na obsah

Podsvietenie spínača okien ostáva svietiť


tektomek

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám taký problém, že spínač ovládania okien na ľavých zadných dverách ostáva svietiť, kým všetko ostatné v interiéri je vypnuté. Keď zapínam a vypínam svetlo so spínačom svetiel tak to zoslabne na sekundu, ako keby to šlo vypnúť a stratí prúd ale zase priberie na intenzite a svieti to možno aj o trochu silnejšie než ostatné podsvietenia spínačov.

 

1. Skúsil som najprv odpojiť z konektoru spínač svetiel, lebo že vraj tie piny sú určené na jednotlivé veci podsvietenia v interiéri, ale napriek tomu ostal svietiť.

2. vyskúšal som aj ovládač z druhej strany dverí, ale aj tie po zapojení sa rozsvietili.
 

Neviem či to s tým súvisí, ale naraz sa mi pokazilo na tých ľavých zadných dverách aj centrálne zamykanie. Neviem otvoriť ani zamknúť kľúčom s diaľkovým, ani ovládačom na vodičových dverách, iba manuálne z vnútra, čiže si myslím ,že tam bude chyba v zámku. Chystám sa to vymeniť ale v ten istý deň ako som zbadal tento problém som si všimol večer že mi tam svieti aj ten spínač svetiel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...