Přejít na obsah

LED denne svietenie Fabia 1


mirecoslav

Doporučené příspěvky

NO jeden chalan na TKS to robí ale neviem či hento je od neho a nenechal by som sa tak unášať nakoľko nevidím v čom to je uložené a s použitím dlhšieho expozičného času sa to môže takto odfotiť ale inak to môže vyzerať zle, väčšina tých diód majú úzky lúč a z iného uhla je to nič moc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Potreboval by som radu, rozhodol som sa na auto namontovať denné  svietenie (zn, M-Tech Flux 635) ktoré má už v sebe zabudovaný automatický modul pre zapínanie.

 

Kladný pól svetiel ktorý je spínaný zapaľovaním som napojil na snímač spiatočky. Po zapojení a vyskúšaní vyzeralo všetko v poriadky ale po 500 metroch jazdy večer som si všimol, že mi začali jemne blikať predne svetla, podsvietenie pristrojovky atď.  a asi po ďalšich sto metroch mi už nešlo servo ale hneď sa znovu spamätalo. Kontrolka kvapaliny v serve tiež svieti kedy sa jej zachce, vypnem motor znovu štartnem a už je všetko OK. Alebo tiež zvykne byť servo také citlivé, že stačí do volantu ťuknúť  a sa dvakrát pretočí.

 

Myslel som že to bude skrat tak som prešiel každý jeden kábel ale nič, bšetko je poriadne zaizolované. Prosím pomôžte nejak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 roky později...

Když to denní svícení ale zapojíš takhle,jak je popsáno v tom návodu,tak bude svítit i s obrysovými světly a zhasne teprve po přepnutí na potkávací.Podle zákona musí denní svícení svítit samotné,takže ten třetí kabel,který ho vypne,by měl být napojený na přívod k obrysovým světlům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...