Přejít na obsah

Podvozek - jízda, komfort, hlasitost v interieru


Roska

Doporučené příspěvky

1.6TDi 16" zimní pneu ( 0 - 1000km )

hlasitost v interiéru - skvělé odhlučnění, tichá klidná jízda, bez pronikání jakéhokoliv nepříjemného zvuku z podvozku a ze silnice.

jízda - vyladění podvozku navozuje pocit bezpečného plujícího vozidla který se nebojácně vznáší nad šílenostmi českých silnic, citlivost na změnu směru jízdy je nutno si zvyknout, ale na druhou stranu stabilně drží stopu, lehké změny směru jsou velmi přesně přenášeny do podvozku.

rychlejší jízda - stabilita 100%,předjíždění/změna pruhů opět 100%, bez ztráty pocitu kam to auto jede ( jako u jiných SUV )

popojíždění - stabilita 100%, skvělí výhled z vozu

komfort - stále si obstojně drží náskok nad vším co jsem zatím řídil

Robo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zkusil jsem  2,0tdi 110kW dsg 4×4,kola 17,zimní,podvozek standartní.Auto se mi řídilo příjemné,chování pocitově jisté.Podvozek mi ale přišel tvrdý dost,na to, že jsem s autem jel chvíli a tyhle věci začínám  ještě víc vnímat až když z autem jezdím déle.Na  větších dírách jsem slyšel i různé zvuky interiéru a nějaké klepání od zadní nápravy.Něco jako u S3.Každopádně za mě podvozek určitě tvrdý,není to pohodlné.Tohle jediné s dcc snad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za strávený víkend s 1,5 TSI - předokolka + DSG jsem neslyšel žádné pazvuky v interiéru (předváděčka s najetými 13 tkm).

Auto v zatáčkách sedí dobře i přes vyšší stavbu karoserie.

Tuhost podvozku na zimních 18" - můj dojem je trochu zkreslen mým obutím na OII - (zimní 15" ach..) i tak krom děr a větších nerovností bez námitek, pouze na D11 před Prahou (spoje podobné panelové D1) nepříjemné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já nejel s Karoqem na limitu a na těch 18" to nedělá žádné kejkle, s OIII můžu porovnávat pouze s kusem ze začátku výroby kde bylo "bouchání" od zadní nápravy tragické.

Zde bych řekl, že se co se týče podvozku neobjevovalo nic neobvyklého. Myslím, že na tom si dali v MB celkem záležet. Za těch pár set km bych jej řadil spíš ke komfortnějším, než sportovním.

 

Více by se k tomu měli vyjádřit majitelé, přeci jen budou mít najeto více než já.

 

Editováno: , autor: stanmar
doplnění textu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...