Přejít na obsah

Cislo / kod farby


seliot

Doporučené příspěvky

Zdravim  predom sa ospravedlnujem ak som to dal do zlej temy ale nikde inde mi to nesedi :D tak a teraz k otazke ide mi  o to ze potrebujem zistit kde na aute  sa nachadza cislo farby ?  prehladal som cele auto a nikde som nic nenasiel na u jednotkovej fabii to mam vzadu v kufri pri rezerve tusim aj otec to ma u dvojkovej  tiez tam ale u trojkovej to tam nemam... viem pouzit internet a najst to podla nazvu ale chcem si byt stopercentne isty teda respektive ani ne tak ja ale lakernik to musi vedet na 100 % aby nenamiesal zly odtien  lebo sa mi podarilo zohnat spojlery monte carlo znacne pod cenu len su neni nalakovane :D (ano viem ze su original cierne len ja to chem dat inak zadok cierny jak je a predok iba v strede cierny boky farba auta  a kridlo cele vo  farbe auta ktora je Race blue)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skus to 8X a rok vyroby tvojho auta.Snad v ten rok vela podotienovov nebolo.Ten stitok by si mal mat v kufry,niekde v okolie miesta rezervy.Mrkni pod tym kobercom.Podla vinka to mas cerstve auto,modelovy 2018,tam snad nebude problem to trafit.

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj tiez si myslim ze podla toho 9463 to namiesa to som nasiel aj na nete ale chcel som si byt isty preto som to hladal na aute ale ked to tam uz neni co je ako dost divne ale no okej :D kazdopadne dam lakernikovy vsetky kody farieb 9463 8x8x aj ten treti a nech si vybere podla coho to namiesa hlavne nech mi to sedi z autom :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vsak ja chcem prave lakovat spojlery monte carlo ale kedze cierna budi dojem ze je auto vyssie co je prave opacny efekt nez chcem dosiahnut tak som to vymyslel po svojom este musim zohnat aj bocne spojlery MC a bude to super :D kazdopadne dakujem za pomoc v utorok mu to idem odniest potom az to bude dam vedet jak som dopadol :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mě teď nahodilo jednu vzpomínku, že jednou po nás zákazník chtěl nějaký odstín se kterým jsme si nevěděli rady. My ve firmě používáme pouze základní odstíny specifikace RAL a to co po nás chtěl zákazník byl jiný typ odstínu a byla to německá specifikace, takže třeba v jiných zemích se používá jiná specifikace odstínu a záleží pak na výrobci barev co daný lakýrník používá. Takže mu dát celý kód 9463/F5W/8X8 a on si už vybere podle toho co za značku barev používá. 

 

Kolega pak googlil co je to za odstín a pak posílal zákazníkovi nalakovaný panely našich RAL aby si vybral co nejvíc sedí tomu německýmu :D 

 

@seliot pak se nezapomeň pochlubit s výsledkem až to bude na autě ;)

Editováno: , autor: MilanHos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Patrik1971: tvoje auto nema Z5, ale Z5Z5.

Prvni Z5 znamena barvu karoserie, druhe Z5 barvu strechy. 

Napriklad u Fabii s barevnymi strechami by to bylo Z51Z (modra Pacific + cerna Magic strecha). 

Tohle oznaceni je prave interni oznaceni pro vyrobu. Stejne tak třimistny kod. 

 

Pokud budes hledat napriklad sprej na drobne opravy nebo lakovou tuzku, musis se ridit 9463 v pripade modre Race. Jake cislo ma Pacific bych musel najit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...