Přejít na obsah

1.9 TDI 96kw - po výměně turba pozdní náběh výkonu


Doporučené příspěvky

Ahojj, prosím o radu už nevím s stim.

Rozlétlose mi turbo kkk tak sem koupil repas taky kkk, dal novej IC i hadice, vahu vzduchu i čidlo tlaku co je u ic ale furt to auto nejede jako předtím. Turbo zabere až po 2000 ot a do te doby je to mrtve. Zkousel sem i zvonu seřídit regulaci turba a auto ožilo ale až při přepení tak 2.5mm a nwm jestly to není moc. I rozvody jsou seřízeny, podtlakove hadicky nove i měřeny podtlak. Poradí mi někdo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me uz se to tedy podarilo opravit. 

A k tvemu problemu, co mas za tandemove cerpadlo?bosh nebo luk? Ja mam luk a vyvrklal se mi ten nahubek na kterej se pripojuje podtlak na ovladani turba a posilovace auto skoro nebrzdilo a nedokazal se vytvorit dostatecny podtlak

Editováno: , autor: makaron17
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A zkus jeste pri vyplem motoru vypojit hadicku co je na ty bance u turba zamacknou tahlo dovnitr a prstem ucpat nahubek jestly ta banka drzi podtlak a neleze nahoru trebas ti odesel ten podtlakovej valec. Jinak uwm jak vydis me nikdo neodepsal a sice sem to u sebe vyresil ze to jede ale spotreba je o 2 lytry vejs a rurbo profukuje dnes zem objednal nove repas uz nechci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja teke hleda a proto sem objednal nove origo pa uz nemam trpelyvost a moje pani uz je ze me na prasky jak furt neco hleda prectu a hnedka bezim zkouset neco stelovat a stale v nedohlednu. Uz sem vtom hodne zahucel.

Me banka dela to same ale kdyz ji reknu pres vag aby se zapinala a vypinala tak se hybe v celem rozsahu. A jinak ja n75 nema mam cely blok ventilu v jedno a sice v nem cvaka ale funguje sparvne i sem ho zkousel menit a nic.

Mno pokud bys to mel jen tou bankou tak by to byla investice ale ne moc draha. A nebo jeste by to mohlo delat vaha ci zanesene cidlo tlaku co je za intercoolerem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auvajs. To musel vypadat pekne motor. Ja jen hledal hridelku ve vejfuku. Zkus to cidlo vycistit a zkusit tu banku a popripade od znameho ten n75 nebo vahu vymeninit. Popripade i ty hadicky vymenit nikdy nevis. Ja origo nedaval dal sem tam ty festo barevne ty vydrzej dyl a jsou levnejsi. 

orca-image-1514887371819.jpg_1514887372080.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...