Přejít na obsah

Jak přečalounit zadní tapec skoda fabia 1 combi


ohler

Doporučené příspěvky

Zdravím rozdělal jsem zadní tapec, jen ted přemýšlím jak očalounit. spodek a střed je jasnej, ale co ten horní plast. Pokud očalouním jen spodek a střed tak to nemám jak zastrčit za hranu mezi středem a tím černým plastem. tak mě napadlo že bych očalounil i ten čenej plast ale nevím zda to potom dám zpět do auta když tam bude látka navíc (teda spíš koženka). Máte někdo radu? Dám to zpět do auta i když tam bude ta koženka? díky moc za rady,

20180206_110827.jpg

20180206_110838.jpg

20180206_110840.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha ok a když to teda rozdělám tak jak to dám zpět? Navařením?   a asi skrz fleky ale i ten interier trošku změnit. Je to kamaráda auto tak to má trošku v horší stavu ten iterier. Tak jsem už ušil potahy na sedačky a ted bych chtěl právě udělat ty dveře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle není standardní operace, takže to bude chtít nějakou improvizaci. Buď ty spoje zůstanou dostatečně dlouhý a půjde to ještě jednou zatemovat např. kusem rozpáleného železa, nebo to bude nutné vymyslet nějak jinak. Dají se tam třeba navrtat krátké samořezy s podložkou...Ten spoj není v provozu nějak extra namáhaný, nejvíce to dostává zabrat při demontáži výplně.

 

A nebo tu látku neohrnuj a její okraj něčím překryj. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bude nejspíš originál spečené v nějakém lisu.To by celý ten spodek musel být po zahřátí jako žvýkačka.Jak vlastně ten spodek vypadá poznáš jedině když to rozděláš.Spojovat by se to pak muselo po kouskách asi tou horkovzdušnou pistolí.Stejně bych se ale bál,že se mi to bude odlepovat.Je to místo,kam v létě praží slunce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...