Přejít na obsah

Alu Kola Savio na Octavii III


VDufek

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

Chtěl bych na Octavii III na léto 17" kola, ale v TP mám jen takové nesmyslné rozměry 6Jx17 ET48 a ET45. Budou strašně utopené, víc než současné 16". Navíc v tomto rozměru žádný pěkný disk moc není. Ani Škodovka v tomhle rozměru skoro nic nedělá. Libí se mi hodně disky SAVIO 7,0J x 17“ ET46, ale ty jsou určené na Fabii a Rapida. Nemáte někdo zkušenost se zapsáním těchto disků do TP Octavie? Snad by to neměl být takový problém, nebo? Když jsou to original Škoda a koupím je přímo u nich. Pneu mám v TP také jen 205/50 R17, ale ty by na tento disk šly. Auto mám hav. pojištěné, takže bez zápisu v TP to riskovat nechci.

Popravdě moc nechápu, proč když se běžně prodává stejná Octavia s disky například 7Jx17 ET49 (např. Teron, Hawk), proč tento rozměr není rovnou u všech aut v TP. Dost mě překvapilo že u mě není.

Díky za reakce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jo. To jsem pitomec. Toho jsem si v zápalu vybírání vůbec nevšiml. To mě docela mrzí, protože ty disky na Fabii se mi libí víc, než co nabízí Škoda na Octavii.

Tak alu kola Matterhorn na Yeti. Ten má rozteč stejnou. A ta kola mi připadají vzhledově stejná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Akorát u Seatu ho nezaujme cena. V příslušenství pro Leon (stejná rozteč a ET jako OIII) mají skoro výhradně 18” a 19” kola, ceny kolem 7-10 tisíc za kolo. Náhradní díly jsou ještě horší - 13 tisíc za 18” kolo. Takže 2x až 3x tolik co 18” kola od škodovky... Jen hádám, ale u 17” to bude cenově podobně hrozné.

 

Po tomhle bádání jsem se na originální kola na zimu vyprdnul, pořídil 17” Rialy, za 150 korun nechal udělat nálepky na pokličky a jsem spokojený. A nakonec nikdo nic nepoznal a všichni chválí jaká SEAT dělá pěkná originální kola. :) 

496FA49D-3507-437C-BF5D-499A212939E2.jpeg

B890A6DC-2465-4061-A33E-DDA44E18BB2D.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...