Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

v říjnu 2017  jsem si objednal Karoq 1,5, TSI manuál  s tím, že auto bude v březnu 2018 na prodejně  a teď mi prodejce sdělil, že auto bude ve 44 KT 2018. Nevíte někdo jak to v té Škodovce funguje. Mně  připadá, že  si ze zákazníků dělají legraci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem koukal do objednávky  a já nikde termín dodání nemám. Jen prodejce řekl konec ledna termín dodání (bez digi štítu). Trval jsem na výrobě a dodání březen 2018 tak jsem doplnil o digi štít. Mám obavy aby se nepoptvrdily slova jednoho odborníka že maj problém aby to fungovalo bezchybně a mohli to pustit do světa. Zítra ráno volám prodejci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je právě ono,  dle prohlášení tiskové mluvčí Škoda auto  budou čekací doby na vozy Škoda Karoq až 12 měsíců. To pustili na veřejnost asi před 14 dny. Bylo tam uvedeno, že je velký zájem o motory 1,5 TSI .  Já právě nechápu, že když se něco objedná a jde to objednat  a zaplatí se záloha , tak někdo jen tak prostě oznámí, že čekací doba bude delší.

Nemluvě o tom, že jsem prodal svoje auto s tím, že v zimě  moc nejezdím a na jaře budu mít nové soukromé.  Já nechci vyvolávat paniku, jen se ptám jakou má kdo zkušenost.

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě jsem zapomněl sdělit, že info linka Škodovky mi na moje dotazy neustále odpovídá, že se mám obrátit na prodejce a prodejce mi říká, že se dodání posunulo, jak jsem uvedl na 44KT  a  že se to ještě může změnit, ale neví  ....................................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,   s TDI  by to snad mělo být celkem v poho. Jen ještě  ten digi štít.  Já prostě neberu, že něco  lze konfigurovat, bez toho aby  v konfiguraci na stránkách bylo nějaké upozornění, že např .  -  tímto  se doba dodání prodlouží  -   atd.   Jak píše   Škoda  denně vyrobí  cca 300 ks aut /nevím jestli karoq /  a je to české auto ??? kam to všechno myzí ???? proč tedy VW group začíná  T roc  a dává do toho taky  1,5 TSI když je nemají ani na pokrytí výroby  ve škodovce která přišla s touto motorizací dřív.  Nějak nechápu ty co to ve fabrice  plánují ....... no za ty prachy  jsme jim my  zákazníci asi dost volní

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve smlouvě taky nemám termín dodání pouze nejdelší možnou dobu po kterou může trvat 7 měsíců a to prodejce řekl že radši píšou tu možnou nejdelší dobu radši.a skoda vyrobi asi 300 kusů ale pouze v ml boleslavi jinak karoq se vyrábí v kvasinach.tam množství už nevím ale největší zájem je o 1.5 tsi.nasi maj manuál já automat a asi budu čekat dele

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych neměl digi. štít ,auto bych už měl asi vyrobeno ,ale teď nevím kdy ,co,  jak. Zajímavé  je, že   auto je stále zaplánované na termín 6kt .Nechápu když auto nevyrobí a je nějaký problém s výrobou, neinformujou prodejce ,aby měl info pro zákazníka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 43 minutami, Habi001 napsal:

Infolinka Vám v tomhle moc nepomůže.

Každý prodejce předem vidí + - dva týdny, v jakém termínu se bude vyrábět vůz. Za tu hranici se termín dodání neposune.

Stává se i to, že vůz je vyroben rychleji. Ale to vám žádný prodejce neslíbí.

U mého auta mi prodejce ukazoval přesně den kdy mělo být auto vyrobeno,uplynuly cca 2 týdny a zatím žádnou informaci nemám, kdy bude znovu pokus o výrobu;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Overoval jsem si u prodejce meho Karoqa 1.5TSI DSG Style (s digi panelem, objednano zacatkem listopadu)

   Vůz je aktuálně plánovaný na výrobu v 16. – 18. kalendářním týdnu.

Pry je to ale zatim nezavazny termin, cca 2tydny predem ma byt znam presny potvrzeny termin.

Editováno: , autor: havrosh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...