Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

Děkujeme za příspěvky kde se vyrábí ,kde se možná může vyrábět,kde by se mohlo vyrábět:D. A těd prosím Vás kdo jste měli termín výroby hned na začátku tohoto měsíce. Máte nějaké info od prodejce jestli auto je vyrobené. Já mám termín (nový) dodání 16 KT. Takže auto by mělo být vyrobené nejpozdeji příští týden. Dneska se má prodejce ozvat!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak znamy uz ma objednano taky. Jen nevim kdy objednaval bud to nerekl, nebo mi to uniklo, ale bylo to letos. zatim nahrubo jen aby se dostal do "poradniku:D" Protoze chce 1.5 DSG zatim dostal termin 51KT coz mu ale vyhovuje. Bo to bere na firmu a aktualni odpisy mu konci nekde na podzim. Finalni konfiguraci pak bude upravovat az budou nove ceniky pro pristi modelovy rok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vedel by mi niekto podla cisla zákazníckej komisie realne povedat, kedy pride mne karoq? Lebo co  pridem za predajcom tak mi zakazdym povie iny termin. Objednaval som ho 11.mesiac 2017.  Jedna sa o 1.5TSI manual. 

Editováno: , autor: apepro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...