Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

Jak byste vyresili objednavku auta, kdyz v nabidce nejsou jeste vsechny komponenty a i motorizace? Objednavkou neceho a pak udelat zmenu? Da se nekde zjistit, co tam postupne v nabidce bude? Prijde mi hloupe, ze v dobe, kdy je dodaci lhuta tak dlouha, nejsou v konfiguratoru a ani v ceniku polozky, ktere uz budou v dobe vyroby k dispozici. I barva ktera je v katalogu v konfiguratoru neni. Vedel by to prodejce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak já zatím stále marně čekám na nějakou příznivější zprávu o termínu výroby, sice už to momentálně není ten strašák v podobě 01/2019, chvíli jsem byl dokonce v letošním létě, no aktuálně je to spíš ten podzim (KT 38 - 40).

 

Útěchou mi může být to, že už budu mít MR 2019 s více či méně drobnými vylepšeními a dopřeju si něco navíc do výbavy, když už jsou teď známé změny které přijdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎29‎.‎5‎.‎2018 na 18:28, Tragedie_v_JZD napsal:

Takze to znamena, ze se opravdu dockam az za mesic. objednaval jsem mesic po tobe, takze cekam, ze i mesic po tobe bude vyroben.

 

Ocekaval (tedy, doufal) jsem trosku, ze bude vyroben dřív ..)

 

¨Kazdopadne jsme zvedavy na tvoje dojmy - doufam, ze se podelis co nejdriv, mam stejnou motorizaci s DSG.

Myslel jsi tim me? Jestli chces dam ti po vikendu nejake info ....1.0 TSI jsem ridil v karoqu, ale ne s DSG takze muzu vypsat nejake postrehy jestli chces.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, zdravím všechny čekatele. Chvíli to tady už sleduji a musím se taky podělit. Trošku mě to začíná znervozňovat jak to ŠA plánuje. Karoq 1.5 Style objednán v polovině ledna první předběžný termín výroby 36 týden byl pro mě dost šok. Cca po dvou měsících telefonát od dealera změna termínu výroby na 26-28 týden, šok pozitivní. Když jsem mu tento týden volal změna termínu na 33 týden. Tak nevím jak to tam plánují, když nechají zákazníka těšit se 3 měsíce na termín před dovolenou a pak tohle... Jsem dosti zklamán a asi i dealeři když to tak poslouchám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už jsem se obrazně řečeno přestal těšit úplně, protože než být zklamán mám raději být příjemně překvapen. V mém případě jsem už byl na konci v lednu 2019, chvíli v 32 KT tohoto roku (a to jsem se na moment fakt tešil, že bych s ním letos ještě stihnul nějakou letní dovolenou), aktuálně jsem někde kolem 40 KT. Podle původního termínu dodání (do konce letošního června) jsem se taky podle toho pomale zařizoval, finance, stávající auto, .. To jsem před nedávnem taky prodal, docela se mi to hodilo, blížilo se výročí pojistky, plánovaný servisní interval + skutečnost, že za další půlrok by zase ztratilo na své hodnotě.

 

A ejhle, najednou co teď. Aby toho nebylo málo, tak mi prodejce volal informaci o přechodu na MR 2019 a tím spojené to, že se budu muset pravděpodobně stavit "poladit" konfiguraci, až jim budou známé změny, které se budou muset na základě toho provést tak, aby auto bylo možné vůbec vyrobit. Mělo to být tento týden, zatím se tak nestalo, tak to bude asi ten další, anebo ten další, .... Říkám si, tak to se zřejmě můžu těšit na další posun termínu :D Údajně se budou měnit nějaké pakety, některý ze současných nebude a co bylo v něm se sdruží pod nový Paket Safety.

 

Tak či tak mi tuto situaci pomohl řešit prodejce (za což jsem mu bez nadsázky vděčný) a po dohodě mě zapůjčili do doby dodání předváděcí vůz, abychom měli s rodinou v čem jezdit. Bez ohledu na to, za jak dlouho nám nové auto dodají a bez zpoplatnění. Takže jezdit v čem mám, pojištění a servisy teď neplatím, nijak zvlášť se den D netěším a až to bude, tak to prostě bude :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Porad to tu sleduji, tak se taky podelim. Dnes jsem kontroloval s dealerem, 1.5TSi DSG, Style plus(+packet COMFORT, ASIST, digi panel, vyhrivane sklo, sport sedacky, ...) objednano zacatkem unora, predbezne zacatek prosince. 

A teda dealer nic o MR2019 nerikal, ale s ohledem na zdrazeni v konfiguraku me ujistil ze mam cenovou garanci, tak uvidime.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zmena paketu neni problem. Ma objednanou nejakou vybavu a tu dostane. Fixovana je v tomto ohledu nejen cena, ale i rozsah vybavy.

 

Tykat se to ale muze veci, ktere napr. s novym modelovym rokem odpadnou zcela - typicky pokud odpadne napr. svetylko ve dverich a zacnou tam davat odrazku. Ted ovsem nevim, jestli jsem se netrefil do blbeho prikladu, znalejsi jiste doplni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 hours ago, velkepeni said:

Ale to pozicanie auta zadarmo birk si ako dobavil? Mne nechceli nic dat. Inac auto uz doma a tiez predajca tvrdil ze kopec ludi ani nedostane tohto roku.

Zalezi na konkretnim dealerovi a jeho pojistce. Pokud ti dealer auto pujci na vikend, musi mit pojistku pro rezim "pujcovna". Pokud nema, tak ti auto nepujci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...