Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

tak kdyz to vezmu hloupou uvahou:). kolik se vleze aut na jeden kamion? 6-8? Kolik jich tam stoji? par stovek tisic? No a pak uz jen zalezi kolik mame tech kamionu, ktere to vozi. takze si myslim, ze nejakou dobu to holt trvat bude. I kdyz si myslim, ze cast vozi z letiste na vlak a jak naplni vlak, tak supem s tim do zahranici a pak zase na kamiony. A po CR jen kamionem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi to tak bude ale predsa len aspon by mohli uprednostonovat tie ktore tam stoja dlhsie alebo by aspon mohli mat nejake tabulky ako budu auta cca distribuovat,ktore by dali predajcom nech vedia kedy ktore auto pride a mozu informovat zakaznikov, ja chcem nic len obycajnu blbu informaciu nic viac a toto cela Skoda Auto nevie poskytnut.Zijeme v 21 storoci a neverim ze nemaju nejaky SAP system kde to nemaju tak naco tie tajnosti alebo neinformovanie dealerov?

Editováno: , autor: Jaros02
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemyslim ze nieco nestandardne( v informacii od importera s pred par tyzdnov som dostal ze je uvolnene pre expedovanie cize vo WLTP asi enbude problem) mam a ano uz ho bombardujem druhy tyzden,dnes som munapisal ze chcem hovorit priamo s importerom alebo hocikym v skode a chcem presne informacie,tak som zvedavy ci  sa to aj podari. Ta tabulka-kde ju najdem?

Editováno: , autor: Jaros02
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Habi001 ja rozumiem ze nieje ale ako je to mozne? ked mi ani len nevedia dat informaciu kde to auto vlastne je a kedy ho aspon zaplanovali na rozvoz? tak ako planuju auta do vyroby by mali robit aj s rozvozom. Celkom by ma zaujimalo ci tych aut z tych ploch ubuda.

 

Editováno: , autor: Jaros02
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 minutes ago, Patrik1971 said:

iba taketo skromne,ale realne to  moze byt uplne inak...toto je na moju firemnu Rapidku SB,objednavana bola koncom 8 mesiaca...

IMG-20181017-WA0002.jpg

dik za info to máš dosť podrobne a ak dobre vidím výroba beží viac dni? pri mojom bol jediný údaj kedy bolo vyrobené . Aspoň to čo mi dealer ukázal v jeho systéme 

Editováno: , autor: Jaros02
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak po osobnom telefonate priamo s importerom a niekym z ciech minuly stvrtok sa zrazu lady pohli a este v ten den mi auto expedovali (po 7 tyzdnoch od vyroby!)..teraz uz len pockat kym sa dostane k dealerovi na svk...snad je za par dni u neho aj ked na svk to trva asi dlhsie ako v cechach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...