Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

V 31. 10. 2018 na 14:36, tandy napsal:

Čekáte někdo déle než já?  Objednáno 5KT . Vyrobeno v 36KT a zatím stále čekám a dealer nic neví :-( . Verze 1.5 TSI, Man, Ambition. 

Neboj, čeká. Já jsem objednával v lednu 2018, 1 KT. Auto budu mít na 99% až příští rok. Dnes jsem po několika týdnech volal zase prodejci, tak prý vidí status "nedokončený proces výroby". Podle něj se tam toto drží a nezměnilo už nějaký pátek, takže podle něj je prý auto vyrobeno a odstavené někde na letišti. Velký TP údajně dostane předběžně ve 48 KT, což je ale datum, které se už za ten skoro rok asi 20x změnilo. I kdyby to byla pravda, tak než se dostane z parkoviště na salon. Já už v letošní dodání nevěřím,

 

V jiný čas, na jiném místě, v koutě letiště Václava Havla v Praze. Stojí si tam tenhle krasavec a jen o kousek dál modrý Lava Blue Kodiaq L&K. Jak vidno, marketingové oddělení ŠA funguje o poznání lépe, než jejich homologační laboratoř a komunikace směrem k prodejcům a vůbec zákazníkům. Fakt docela ironie.

 

Karoq_SportLine.thumb.jpg.0383420ad83a793b3a21d15f9c0af55e.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

keď vravíš že máš stav nedokončená výroba to mi príde logicky ako by im chýbalo možno nejaká časť doplnkovej výbavy a preto ti stojí odstavené na parkovisku a musia ti ho ešte dokončiť , mne tam stalo tiež dlho ale stav svietil vyrobené a to má sralo že nemali na čo čakať . čiže u teba bude problém podľa mna niekde tam a najprv ho musia dokončiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, to si nemyslím. Psal jsem už dříve, že toto auto bylo zaplánováno do výroby na 42 KT. Nemyslím si, že když je zaplánovaná výroba a nejdou už dělat změny v konfiguraci, že by jim chyběl nějaký díl. Podle prodejce tam tento stav svítí právě už od toho 42 KT a nemění se a více informací k tomu prý nemá, tak si myslí, že se vyrobilo a někde stojí.

 

Kromě toho, z nějakého důvodu si u Karoqů nechali kombinaci 2.0 TDI 4x4 A7A jako poslední z aktuálně nabízených morotizací k homologaci a ta ještě není pro tento motor dokomčena. JE v plánu do 47 KT, ale to jsou jen plány a skutečnost může být jiná. Proto jsem jednoduchou úvahou dospěl k tomu, že i kdyby na krásně byla homologace hotová do 47 KT, tak s tím, že auto nejspíš stojí někde odstavené mezi dalšími X tisíci, tak než se na něj dostane řada k expedici, tak jsme v r. 2019 (když tady čtu, jak dlouho čekají ostatní na už vyrobená a odstavená auta).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skor typujem ze BirK ma Karoq 2.0 TDI s DSG, style a homogenizacia vozov bude udajne cca 45. tyzdni. Preto dealer odhaduje dodanie na salon cca 48. tyzden. 

Ale tiez si uz nerobim nadeje. 

Keby som vedel ze budem na auto tak dlho cakat tak som mohol dat disky tritony. Z tych som upustil kvoli skorsiemu dodaniu  

 

Zda sa ze pri skode nik nevie kedy dostane auto. Asi chcu aby sme neprisli o moment prekvapenia :D

 

@BirK predbehol si ma v sprave. Inak bude to tak, ako pises. Ja mam vraj auto tiez vyrobene a caka na letisku. Otazka je kolko aut pribudlo za mojim. Predpokladam ze aby sa prepracovali k mojmu budu musiet vyviest tie za mnou. Teda pojde to asi metodou LIFO (last in first out). 

Editováno: , autor: palces
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne bolo povedane ze kodiaky mali prioritu na vyvoz z tych letisk a preto tam moje stalo od septembra ale vraj uz konecne s nimi koncia a idu na rad karoqy...neviem kde je pravda ale je fakt ze ked som uz priamo volal s importerom a dozadoval sa odpovedi na druhy den bolo moje auto vyexpedovane na slovenskeho importera..sice ho este nemam ale verim ze buduci tyzden je u dealera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šance je vždy, ale oběma směry. Hodně bude záležet na tom, kdy bude tvoje auto vyrobeno a na tom, jaký má ŠA teď postup v distribuci (zdali všechna auta z výroby jdou teď nejdříve na odstavná parkoviště a teprve odtud k prodejcům tak, aby dodrželi pořadí expedice již vyrobených a dříve odstavených aut, anebo jestli auta s již hotovou homologací dle WLTP posílají z výroby rovnou prodejcům). V prvním z případů by to znamenalo připravit se spíš na tu horší variantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

já objednal 1.5TSI, DSG, béžová, Tritony, tažné, vario, digi panel 44KT/18 (přesně 1. 11.) a předběžně mi řekl 26-28KT/19. Prý se může po novém roce dodání zkrátit. Co jsem ještě zjistil, že se bude béžová dělat do 28KT/19 (nevím, jestli včetně), tak bych byl rád, kdybych ji nemusel měnit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

 

Moje zkušenost je zatím velmi pozitivní a zdá se že velmi raritní..

 

1.5TSI manuál Ambition v bílé Candy s prvky z výbavy Style (kromě: navi, vyhřívání zadních sedadel, chrom paket II , předních park. senzorů a Keyless) a navíc Line assist, Blind spot detect, Rear traffic assist, Light assist, Crew protect, vzadu airbagy a Varioflex, parkovací kamera, paket led světla + rezerva, paket pro špatné cesty, Triton a alarm jsem objednal 1.10.18. Předběžná informace byla 46KT/19. Během týdne prodejce volal, že auto bude za 4 týdny. 2.11. šlo auto do výroby a nyní je již u dealera.

 

Mám podezření, že za to může nějaký prvek z výbavy, který není moc objednávaný, tak aby linka nestála poslali mi auto do výroby přednostně. Proto jsem ten popis vzal podrobně ?

 

Jen doufám, že to ve výrobě neodflákli ? Držím palce ať je nás víc takových ?

Editováno: , autor: phen0men
Doplněny upřesňující informace
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clovece, procs sel do Ambition? Za podobne penize bys mel Style plus - a plno veci navic? Sedadla, navi, predni cidla, adaptivni tempomat. V cem te tahle kombinace oslovila? Sedadla se samozrejme u Ambition daji vylepsit volbou sportovnich, ty mas ale u Style zadarmo v paketuPlus.

Editováno: , autor: Frozzy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dal jsem si určitý cenový limit, za který mě osobně ještě Karoq dával cenu. Cestou ještě tohle a tamto vždyť vzhledem k celkové ceně je to nic jsem se vydat nechtěl. Auto je pro mě pouze dopravní prostředek a nijak mi nedělá radost když dělá dojem. Nehledě na to, že mě se Karoq s chromem zvenku a s piano prvky na dveřích zevnitř nelíbí.

 

Navigace půjde z mobilu (doufám :) ) a přední senzory mi přišly zbytečné.. Jediné co možná časem olituju jsou ty komfortní sedadla. Všechno tohle jsem vyměnil za parkovací kameru. Adaptivní tempomat jsem si doobjednal také jako vše ostatní ze style výbavy mimo již v prvním příspěvku zmíněné. 

 

Ale nejsi první koho to zarazilo. Dealer se taky divil ;)

 

Edit

Po dvou měsících ježdění musím říct, že základní sedadla jsou pro moje parametry 180cm/75kg naprosto luxusní. Těch komfortních rozhodně nelituji. Co bych klidně uvítal je Columbus infotainment respektive jeho displej. Ten Bolero/Amundsen je super, ale větší bych určitě snesl ;) A asi bych zvolil tu dojezdovou rezervu, asi by trochu míň ubrala z místa v kufru než ta co mám.

Editováno: , autor: phen0men
Již můžu posoudit..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...