Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

Objednáno 21 KT (21. května) - 1.5 TSI DSG Style, bílá Candy, kola Triton 17", Lane Assist, Digitální přístrojový panel, Virtuální pedál. Původní termín dodání 17 KT 2019. Včera info od dealera o zaplánování do výroby v KT 51. Předběžný termín dodání začátek ledna 2019. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sleduji toto vlákno již delší dobu, neboť jsem byl také čekatel na auto. A konečně se jej také dočkal.

Objednávka v 16týdnu, dodáno v týdnu 51. Pro mne je v roce 2018 nepředstavitelné čekat na auto 35týdnů!? Kdybych to věděl před tou objednávkou tak jdu do něčeho jiného. Jedná se o služební auto a máme možnost výběru různých značek aut, jde jen o limit. Kolega objednával podobnou konfiguraci jako já, jen s manuálem a dostal jej díky homologaci WLTP o 6týdnů dříve.

Jinak se jedná o 2.0-110kW / 4x4 / Style / DSG plus další doplňky. Je to můj první automat, takže uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
On 11/14/2018 at 2:43 PM, dave_m said:

Ahoj,

já objednal 1.5TSI, DSG, béžová, Tritony, tažné, vario, digi panel 44KT/18 (přesně 1. 11.) a předběžně mi řekl 26-28KT/19. Prý se může po novém roce dodání zkrátit. Co jsem ještě zjistil, že se bude béžová dělat do 28KT/19 (nevím, jestli včetně), tak bych byl rád, kdybych ji nemusel měnit :-)

Ahoj,

takže aktualizace termínu výroby je momentálně 23KT. Přidal jsem Canton a nástupní prahy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jestli se něco děje nebo ne. Ale v prosinci mi prodejce tvrdil, že "v systému vidí" mé auto na 12. týden r. 2019 a teď v lednu se to najednou prý posunulo na 19. týden. Jedná se o 1,5TSI, DSG, Style.

Tak nevím.... Buď v tom má bor..l ŠA nebo si vymýšlí prodejce (to je ale opět bor..l ŠA). Prostě v této socialistické firmě platí známé "náš zákazník, náš pán".

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, palces napsal:

Neviete nahodou co sa deje s dodanim Karoq 2.0 TDI s 7 DSG automatom?

Nejako je pozastaveny ich import.

Auto nam malo prist tento tyzden a opat to presunulu na 5. tyzden i ked auto uz bolo na ceste.

Ze získaných informací mám dojem, že na vině je WLTP. Už nějaký pátek není motorizace 2.0 TDI v kombinaci s DSG ani v konfigurátoru a o průběhu dodání mého vozu s 2.0 TDI DSG v prosinci 2018 jsem tu celkem dlouze vypisoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si jej převzal přesně před měsícem, poté co se konečně auto uvolnilo po homologaci WLTP. Takže si myslím, že by toto neměl být problém pro dodávku i na SK. Toho vyřazení této kombinace z konfigurátoru jsem si také všiml.

Odesláno z mého BTV-W09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karoqa jsem objednal 13.4.2018. Dle prodejce jde do výroby 15. až 17. kalendářní týden tohoto roku. Výbava ambition 1.0 tsi v barvě bílá Candy. Navíc ambition plus,navigace,lemy kol,čtení dopravních značek,elektrická sklopná  zrcátka,čtecí lampičky a lítá kola 17” Triton. Díky kolům se dodání prodloužilo o několik týdnu. Dodavatel prý kola nestíhá dodávat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dodací lhůty Karoqa jsou fakt pro embasomasochisty :kol-129:. Obeslal jsem prodejce v mém dosahu se žádostí o cenovou nabídku a předpokládaný termín dodání a vyjímkou nebyly pro 1.5 TSI man. style termíny dodání listopad 2019 kol114. Nakonec jsem objednal u prodejce, který jej měl již v objednávce ještě s možností doplnění konfigurace, takže předpokládaný termín dodání květen 2019. Tož jsem v očekávání :rolleyes: ... doufejme že ne infarktu z případného prodloužení dodací doby, jak to zde sleduji :lol:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mi volal prodejce. Termín dodání auta (1,5TSI, DSG, Style) se opět posunul. V prosinci to měl být 12. týden roku 2019, v polovině ledna 19. týden, dnes mi prodejce řekl, že to vypadá až na 25. týden. Když jsem se ptal proč, povídal něco o WLTP, problémech s výrobou, …. Obvolal jsem několik prodejců v okolí. Potvrdili mi, že se termíny dodání Karoqů začínají prodlužovat. Prý se teď Karoq 1,5TSI (DSG) vůbec nedodává. 

Pomalu přestávám věřit, že se auta dočkám. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak 18.2. se konečně dočkám ? Objednáno říjen 2018, předpokládané dodání květen 2019. Na začátku 2019 změněno na březen 2019 a nakonec tedy 18.2.
Jinak 2.0 TDI 4x4 DSG Style + pakety Style Plus s VarioFlexem, Comfort, Multimedia + nějaké další fičury.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...