Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, Martin Rušaj napsal:

Tak se pochlap. Ukaž foto svého nového člena rodiny. Ať slouží stejně jako mě.

Foto zatím nemám, ale je to obyčejný bílý Ambition. Zatím mám najeto pouhých 300 km, ale zítra ho jedu trošku provětrat. Jo a jak jsme řešili to Adblue, tak tu hovadinu tam už mám. první co jsem udělal ještě u prodejce, tak jsem spároval telefon a přes android auto používám navigaci Waze. Maká to perfektně. A ten automat, to je pohádka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to už konkrétní den je vidět. Já jsem ho věděl tak cca 8 dnů předem. Možná to vidí ale neumí to číslo rozkódovat. VIN budeš vědět až auto definitivně odklepnou jako vyrobeno. Ja měl vyrobeno včera, začali výrobu pátek svařováním a dneska bylo VIN na světě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Rozhodnuté. Škodu Karoq začnú vyrábať v Bratislave už budúci rok

Kompaktné SUV českej značky patrí medzi najpredávanejšie modely Škody a automobilka hľadá na Slovensku miesto na jeho širšiu výrobu. V Európe totiž spoločnosti chýba kapacita na výrobu viac ako stotisíc vozidiel, ktoré nebude môcť v ďalšom roku dodať do predaja. Patrí medzi ne aj model Karoq.

Ako v rozhovore pre portál Automotive News Europe uviedol výkonný riaditeľ Škoda Auto Bernard Maier, o výrobe SUV vozidla v bratislavskom závode Volkswagenu sa už rozhodlo a začať by mala čím skôr v priebehu budúceho roku.

Predseria od 20 tyzdna prvych 6 aut,pocas letnej dovolenky prestavba a prisposobenie linky/bude sa vyrabat tam,kde aj UP,Citigo,Mii/ a na jesen 2020 SOP.Lakovana karoseria z Kvasin,finalna montaz Bratislava.

 

Snad to pomoze skratit tie dlhe cakacie doby.

 
Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
V 4. 3. 2020 na 18:15, Romtal napsal:

6.1.2020 objednán Karoq 1.5 TSI MAN Style, spoustu příplatkové výbavy. Vyroben byl 13.2.2020 a na pobočce 14.2.2020. Takže za 6 týdnů, docela fofr.

to je super!!...já objednal 21.12. a dostal jsem 5.3. před týdnem...ale byla tam ty vánoce takže taky spokojenost...taky Krq style...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...