Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

No pak by to bylo jako na jaře kdy se nevyrábělo :

1.nebylo z čeho nechodily díly

2.neměl kdo vyrábět když to zakázali. 

Vidíš jak se vše mění ze dne na den. Nikdo neví co bude zítra. Jinak když se bude stát tak se čekcí doby prodlouž o 2xodstávku. Ještě teď jsou od jara třeba Kvasiny v cca 14 denním skluzu. 

Editováno: , autor: KyAeRtOiQ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pánové dnes jse zůstal zírat. 3.9. jsem na salóně objednal a dnes 21.9.jsem se měl stavit pro číslo komise a info o zaplánování, když to prodejce otevřel tak zíral do kompu jak husa do flašky na můj dotaz co seděje mi řekl informaci 40týden jde do výroby a 42-43 přebírat vozidlo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc vás nepotěším, ale lhůty se nám trošku prodlouží. Vrámci hygienických opatření byly ve Škoda auto doplněny pauzy v celkové délce 20 min. na směnu, což znamená že se za den vyrobí méně aut (třeba v Kvasinách to je cca. - 60 aut denně). Takže nezbývá než trpělivost a čekat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lakovane karoserie sa vozia do BA z Kvasin,ziadny proces zvarania,ani lakovania nebezi a ani sa zatial neplanuje,takze sa iba nalakovana karoseria z Kvasin prevezie vlakom do BA a v montazi sa zmontuje.Denne sa vyraba momentalne 7ks a bude to narastat a pokial vsetko pojde podla planu,koncom roka to bude okolo 100vky Karoqov denne,resp.550 tyzdenne....ziadny covid Bratislavska automobilka momentalne nema....

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepsal jsem, že má nějaká Bratislava Covid, psal jsem, že se stávající problémy odrážejí v plnění stanovených časových cílů - 7 testovacích kusů denně, které stejně snad ani nejsou určeny pro zákazníky (aspoň to tak bývalo zvykem, že se prvně testovalo, co z té linky vyjede). Tím Covidem jsem myslel, že už to tam teď od podzimu mělo běžet "naplno", ale Covid v dnešní době věci zdržuje všude, ne jen v automotive. Tím bych řeči okolo přesunu výroby ukončil (ať to za nás neudělá zbytečně admin) - už jen proto, že tohle porcování Škodovky se tady na fóru nese nelibě, i když jde v tomto případě jen o "pomoc", ne o přesun výroby. Na druhou stranu pro mě lepší přesuny a výpomoc v Bratislavě, než to přesunovat někam jinam....

Editováno: , autor: PetriCZECH
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto černý Karoq Aktive 1,6 TDI objednán 24.7. a včera 29.9. vyroben, prý příští týden bude připraven. Ještě mi ve ŠA  vymění chromovaný rámeček na masce za černý. Už vím i VIN , tak  jsem si udělal i havarijko u Alianz za 6 600 Kč (akontace 5tis) + 1600 pov. ruč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ambition, ambi+, hnědá magnetic, 17 tritony, 2.0 tdi MP, adaptivní tempomat, paket špatné cesty, výhřev čelního okna, vyhřívaný volant, sound system canton, family paket, ambi LED osvětlení, tažné. No ta dodací lhůta je fakt super od objednání do vyskladnění měsíc, když mi při objednávce napsal 6 měsíců.  Pokud by někoho zajímalo jak vypadá bezproblémový průjezd mého vozu montážní linkou přikládám foto. 

16016683830813355273409468285478.jpg

Editováno: , autor: KyAeRtOiQ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já pravě chtěl 4x4 a silnějśi motor, proto jsem i akceptoval termín dodání, ale to čekání je už peklo. Pokud to bude s novým motorem 2.0 TSI EVO (euro 6d), tak se zlobit nebudu a čekáni se vyplatilo...

 

já jsem takové info nedostal a to mi prodejce ještě říkal, že termín dodání bude i dříve, že jim ty auta chodí o měsíc dřív. 
 

teď budu ješte kupovat zimní pneu, ani nevím jaké. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak jsem se včera  dozvěděl, že auto jde do výroby v polovině prosince. 

Vůbec nechápu jak ten systém ve ŠA funguje. 

Zhruba datumově stejně objednané auto (nadstandardní výbava) někdo dostane v září /říjnu a někdo (já) v polovině prosince. 

Info linka ŠA je naprosto nefunkční a k ničemu. 

Roboticky naučené nic neříkající odpovědi... zákazník se není za 850 000,- schopen dovědět NIC - 

JENOM BLABLABLA. 

Ohlédnutí do minulosti, kdy jsem si objednal dle svého přání auto a dostal jsem ho za měsíc, max. za dva mě utvrzuje o nezájmu postarat se o individuálního zákazníka. 

Hlavně, že na mě vyskočí 20x za den baner POSKLADEJTE SI SVÉ AUTO DLE PŘÁNÍ. 

Houby... budu muset mít nenalakované nárazníky jako kdysi měly Fabky pro studenty. 

A když budou nalakované na Sportlinu, tak zase budu sedět uvnitř jak v černé rakvi a jiné a jiné. 

 

Závěr... ber co máme a drž zobák. 

Já i celá moje rodina jsme ortodoxní Škodováci, ale tahle strategie v dnešní době krokem zpět. 

Když jiní výrobci můžou olepit auto nepřeberným sortimentem chromovaných doplňků a lišt a my "Škodováci" si svoje nová auta musíme "dotunit" doma, fakt nevím kam to tahle firma směruje. 

 

I když... V Čičíně to jde a 2x levněji.

Tak kde se stala chyba? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...