Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Jan R. napsal:

To ano, to mají každé. Lesklé části a ochranu řidičových dveří. Měl jsem na Fabiích i Ovci. Ale standartně pro ČR fólie na střeše a kapotě není, stačí se podívat na parkoviště dealerů.

Hádat se nebudu.

  • Taky bych se nehádal....12/2020 naše auto právě stažené z kamionu.

IMG_5370.jpg

IMG_5371.jpg

IMG_5372.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by mě sakra zajímalo, co s takovými auty skodovka udělá. Oprava, nebo výroba nového? Opravdu si nedokážu představit, ze jako zákazník si jdu pro nové auto, na ktere ve skutečnosti spadl strom a je jakýmkoliv způsobem opracované po padu stromu. A je jedno, jestli došlo “jen” k výměně nárazníku, nebo strom spadl na střechu.  

Editováno: , autor: Rapid1.0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda že se s novým ceníkem do nabídky nevrátil Sportline, který Karoqu fakt sluší a stále žádný dvoulitrový benzín. Z aktuální nabídky motorů bych si nevybral. Ale chápu, že v současné době s nedostatkem dílů a prodlužujících se dodacích lhůt nabídku jen těžko budou rozšiřovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, je to tak, oproti embéčku co jsem kupoval před dvěma roky, je to nyní o 100t více (tedy když ještě nedávno fachal konfigurátor), pokud bude facelift za rok, tak to očekávám o dalších 100t navíc ... ne že bych neměl karoqa rád ... ale mega bych za lowendové embéčko fakt nedal ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak konfigurátor pro karoq je zpět ... a po aktuálním plošném zdražení embéček by mě karoq vyšel na 960t (v konfiguraci, co je pro mě zajímavá a přijatelná, pokud bych teď bez new embéčka nemohl žít a to ani není čtyřkolka, kterou bych si u příštího wagenu dovedl představit) ... tak to abych buď začal šetřit, nebo se poohlédl po new wagenu jinde :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...