Přejít na obsah

Karoq dodací lhůta


Optik

Doporučené příspěvky

Jo, v tom, co píšeš, je určitě hodně pravdy, ale je trochu zklamáním, že je Škoda neschopná flexibilně upravit podmínky tak, aby alespoň trochu zlepšili servis a je jim to vše buřt, hlavně že mají podepsané smlouvy.... zkrátka podle mě už dávno měli třeba ty kvóty na jiných trzích pokrátit, aby se situace nezhoršovala dál tak rychle a mohli dostát alespoň nějakým svým "závazkům" --- a to popravdě radši ani nechci vědět, jaké mají dodačky třeba právě do té Francie, vůbec bych se nedivil, kdyby jim to lifrovali přednostně s tím že čecháček si počká... nechci jim křivdit, ale nepřekvapilo by mě to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bys ale mohl vědět, že náš trh není zrovna ten stěžejní - navíc jej u škodovky táhnou firemní prodeje, těch jednotlivců, kteří si kupují nové auto není tuším u nás ani čtvrtina z celkového počtu.

Ty kvóty jsou zřejmě právě proto, aby se tak nějak trh pokryl, když jim teď chybí vozy zřejmě je dávají tam, kde z nich budou mít větší výdělek. Ale to jsoui dohady, nikdo z nás nemá přesná čísla o prodejích a poptávce v ostatních regionech Evropy.

Mě spíše zaráží to, že v tom výrobce nechává plácat hlavně prodejce - oni totiž v drtivé většině nemají o moc lepší informace o přesnějších termínech dodání než zákazníci. Ale odnášejí to za výrobce. Zkus se na toto téma pobavit s nějakým ochotným prodejcem a uvidíš sám. Oni by rádi prodávali, ale nemají pořádně co a kdyby přeci jen náhodou měli, tak stejně neví kdy by se to dodalo...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně že do určité míry je to jen můj názor a spekulace, těžko někdy automobilka vytroubí do světa přesná čísla kolik na kterém trhu má čistou marži. Nicméně dobrý point s tou informovaností prodejců, děsné a osobně z toho vinim jen a jen Škodovku a v podstatě to navazuje na tu moji narážku, že Škoda selhává v jakémkoli kroku ke zlepšení situace. U mě v byznysu, když přijde nedostatek, tak samozřejmě držíme stálé klienty, ale upravujeme kvóty tak, abychom situaci zlepšili, tady žádnou snahu nevidím a s těmi auty naloženými na export, jooo, to taky nepotěší to vidět :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes už to řekli přímo ze Škodovky, že upřednostňují modely s vyšší marží (Enyaq, Kodiaq a Superb, přednost dávají i Fabii) na úkor modelů s nižší marží. Prý může nastat zpoždění v dodání nového auta až o 90 dnů. Mně už uběhlo těch 90 dní navíc a auto nikde :D

 

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/povsik-pro-hn-hranice-50000-nedodelanych-vozu-skoda-ohrozuje/r~f79ea8aa00c311eca824ac1f6b220ee8/?fbclid=IwAR161LCtWUdt9JVm9gYPAmnMZow-6f7ebZu6_Q8u4ERlZnsnQJbXKq2EQos

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Dětská pojistka to určitě není, protože kvůli ní už reálně oslovují objednavatele, tady píší zatím teorie. Jestli je el nebo mechanická na to by nemuseli měnit homologaci.

Pochopil jsem, že full Kessy nebude mít senzory na zadních klikách a zmačknutím ovladače se odemknou jen přední dveře a kufr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Jan R. napsal:

Jen do konce září -8 dní, to za chvíli mohou zavřít jako v Kolíně.

Těď dodělávají auta vyrobená v červnu

 

241389063_10220288405788589_8769739191083893186_n.jpg

To je masakr... Existují vůbec auta, co by se vyrobila komplet nebo vše projde stádiem odstavení? A mimochodem, Sportline se montuje u nás nebo v Bratislavě? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano nějaká auta projedou naráz, ale musí prodejce dát do smlouvy Řídicí kód … ( mohu najít) měl jsem já a dle výjezdu z linky podle časů bylo naráz. Nechtěl bych auto z parkoviště. Chce to mít známé jako za minulého režimu.

Na těch odstavných plochách nevidím Kodiaqy, F4, Enyaqy ty jedou komplet

Před Turnovem.

B5CF23B2-DA9C-430D-8EBE-9B9223B567F8.jpeg

AF85F8D1-BF3F-4AFF-B93E-1B3689ACB7B9.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...