Martin35 Posted May 12 Share Posted May 12 Před hodinou, Malta napsal: ten FL si objednával letos předpokládám, ne před dvěma lety , to by byla rekordní čekačka Ano pardon , opraveno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamahl Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) Predajca mi dnes povedal, ze karoq (TSI) sa bude vyrabat buduci tyzden cize este trochu lepsie ako povodny plan. Potvrdil mi aj, ze zatial tam nepisu, ze by nieco malo chybat (360 kamera alebo 10" virtual kokpit) Edited May 17 by Kamahl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alap99 Posted May 25 Share Posted May 25 Zdar, je tady někdo z čekatelů, co měli předběžný termín zaplánování do výroby někde mezi 28-30. týden a mají už nějakou aktualizaci a stanoven konkrétní týden z tohoto rozpětí, nebo posun/opoždění? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f.r.a.n.t.a Posted May 25 Share Posted May 25 Měl jsem původně 28. týden, podle včerejší informace se bude vyrábět ve 23. týdnu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palev Posted May 26 Share Posted May 26 Tak dle dnesni informace mam planovanou vyrobu 23 tyden, puvodni plan byl tyden 28-30. Objednavano zacatek ledna 1,5 TSi DSG SportLine 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitivier Posted June 8 Share Posted June 8 V 6. 5. 2022 na 15:41, palev napsal: Netusite prosim nekdo, pokud je v systemu u Skodovky u tydne dodani hvezdicka, co to znamena? Prodejce uplne nevedel... Diky Mohu se zeptat, jestli jsi zjistil co ta hvězdička znamená? Taky by mě to zajímalo a nikde jsem to nezjistil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palev Posted June 8 Share Posted June 8 Nikdo nic nevi… ja si myslim, ze je to oznaceni stavu pred zmenou, protoze pote se mi posunul termin dodani k lepsimu. Tenhle tyden se vyrabi, jsem zvedavy, jak dlouho bude trvat dodani na prodejnu a predani po vyrobe… 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palev Posted June 18 Share Posted June 18 Tak mam auto na prodejne. Nejprve tyden 28-30. Nasledne 23 tyden, to byl skutecne vyroben a do tydne byl na prodejne. Predani asi v patek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakule Posted June 21 Share Posted June 21 V 18. 6. 2022 na 19:15, palev napsal: Tak mam auto na prodejne. Nejprve tyden 28-30. Nasledne 23 tyden, to byl skutecne vyroben a do tydne byl na prodejne. Predani asi v patek no ja taky nejprve 28-30 tyden a ted mi volali že je vyrobene a snad tento tyden bude na prodejně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f.r.a.n.t.a Posted June 21 Share Posted June 21 Taky už mám Karoqa na autosalonu, dnes poslali fakturu, kterou jsem hned zaplatil, teď jsem předal prodejci plnou moc k registraci vozidla a ve čtvrtek odpoledne bych si měl auto převzít. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alap99 Posted June 21 Share Posted June 21 Tak auto dnes dorazilo k prodejci, původní termín byl rovněž 28-30. Týden nicméně dle informace od prodejce byl vyroben 11.06(Sobota). Škoda že to vyšlo tak že zrovna zítra odjíždím na dovolenou(tajně jsem doufál že už v novém 😔) no nic tak až za týden se potkáme 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
froggy Posted June 21 Share Posted June 21 Auto objednané v půlce února mi dorazilo na prodejnu přesně po čtyřech měsících ;) přesně 17 týdnů! Čistě moje konfigurace, žádný předobjednany model. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanmar Posted June 22 Share Posted June 22 Tak to si pěkně pospíšili. To je v dnešní situaci docela překvapivé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakule Posted June 22 Share Posted June 22 I ja se dočkal a měl byt až 28-30 tyden asi chteji vydělat na Dovču 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
froggy Posted June 23 Share Posted June 23 Kde jsi to kupoval? Protože ten vedle tvojeho, vypadá stejně jako můj :) včetně kol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakule Posted June 23 Share Posted June 23 Třinec Karireal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakule Posted June 23 Share Posted June 23 Právě teď, dakule napsal: Třinec Karireal a Ty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
froggy Posted June 23 Share Posted June 23 Ostrava Heller, ale těsně vedle :) minulý týden od středy to tam stálo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakule Posted June 23 Share Posted June 23 před 3 hodinami, froggy napsal: Ostrava Heller, ale těsně vedle :) minulý týden od středy to tam stálo. Tak at slouzi k radosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alap99 Posted Thursday at 09:39 PM Share Posted Thursday at 09:39 PM (edited) Tak a jsme ve finále... Sumarizace: Objednáno: 22.12.2021 Odhad výroby: 28-30. týden Vyroben: 11.06.2022 Předáno: 30.06.2022 Tak ti co se už také dočkali tak hodně šťastných km. a hlavně kolami dolů no a ti co ještě čekají tak ať vám to co nejrychleji uteče ;) Edited Thursday at 09:52 PM by alap99 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts