Přejít na obsah

Vymena drzaku leveho bezp pasu vcetne snimace zapnuti


Tomdlouhan

Doporučené příspěvky

Zdravim. Uz dlouho me otravuje neustale pipani ze nejsem pripoutanej. Resil jsem to tim ze jsem sehnal celej ten drzak novej. Jenze vymenit ho bude asi nadlidskej vykon. Uz to nekdo delal ,koukal jsem se trosku pristup no bez komentare. Nevi nekdo co je tam za klic vypada to na torx ale mam obavu ze to zase bude neco extra. Musi se vyndat sedadlo ridice nebo se to da i jinak . Dekuju za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fungovat by to melo ,pokud je to zapojeny takhle do smycky pokud obracene tak nech ten konektor bez propoje vyzkousej dej vedet. V teple venku to ted fakt nejde. Vcera jsem se snazil ,ale vzdal jsem to. Proto tem pripevek pripravit udelat a utect jinak je to fakt o nastyd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Tak jsem ten drzak vymenil. Je to docela prace ,ale zakladni klicky bity XZN staci jsou potreba dva jeden na povoleni sedacky a druhej na zmineny drzak. Kdyz povolite sdackua a odpjite tenhle drat ,zbyvaj este dva v trubce opatrne , vzadu vyndat oba plasty dulezite jinak nejde sedacka posunout dozadu a nelze nasedit bit kolmo. Doporucuji pouzit gola sadu na povoleni protoze sroub je v zavitu zalepeny . Po vymene popr oprave opacny postup, zatahnout dopredu nacvaknout plasty dopojit prisroubovat sedacku,dotahnout poradne a je hotovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Taky mě to nyní potkalo. Stačí jednoduše rozpojit konektor pod sedačkou a je klid. Druhá možnost je stejně jednoduchá úprava pomocí diagnostiky. 

Víte někdo jak se dostat do mechanismu zámku pro kontrolu popř. opravu kontaktu ? Resp. jak rozloupnout ten obal aniž bych ho zničil ? 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Myslim ze by to slo okolo drzaku pasu .Je tam drazka pilkou na zelezo v drazce opravit a pak slepit bud vterinakem nebo lepenkou. Taky jsem na to myslel ale nakonec vymenil celej drzak. Je to prace ale je to na porad ,novej drzak je jinak delanej nedochazi k ulomeni snimace. Muj nazor je ten ze chyba je tam kde prechazi lano do drzaku tam kde se to hejbe. I u me to bylo ulomeny prave tady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...