Přejít na obsah

Nalepka na clonitku proti slnku


seliot

Doporučené příspěvky

Neřešil jsem to, ale protože mám zkušenost s potiskem textilu, i nažehlováním, tak snad trochu pomůžu. Pokud je tam nálepka skutečně nažehlená, půjde jí sundat za zvýšené teploty cca okolo 160 stupňu, stačí nahřát pár vteřin třeba horkovzduškou nebo i žehličkou a pinzetou sloupnout jako nálepku, od rohu k rohu. Ovšem patrně pod tím zůstane nějaké lepidlo, zde už těžko říct mělo by jít dolů klasickým ředidlem nebo odstraňovačem nálepek, jak pak ale bude clona vypadat, to nedokážu odhadnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ako nechapem na co to dali z oboch stran zvnutra to v pohodepodla mna  staci sice aj to mi vadi ale iba ked to vidim len hento vidim stale a celkovo to kazi prvy dojem v interieri auta...  @Kořas no z tou teplovzdusnou pistolou to uz aj mna napadlo ale nwm ci sa to neposkodi no :D
@Patrik1971 z tym alcoholom sa to tiez bojim robit :D ono by mozno ozaj bolo najlepsie vymenit kus za kus a je klud neviete nahodou kde zistim cislo dielu ?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@seliot milanxx měl asi pravdu dneska jsem na to koukal v rychlosti a spíš to vypadá natištěné. Pokud je to natištěné nejde to odstranit, ale zkus to nehtem na okraji jestli tam je hrana, jestli jo, je to nažehlené a platí co jsem už psal dříve. Sám to zkusit odstranit nemůžu, mám Fabču na operativní leasing. Jinak i podle tématu co psali kluci u octavií to spíš bude nejjednodušší zajít do ŠA servisu a objednat novou clonu pro pravostrané řízení...

 

edit: Podle fotky v prvním příspěvu to vypadá nažehlené, ale u mě v autě to tak odle mě nevypadá. Je možné, že by se to u různých modelů lišilo? Zkusím na to u sebe zítra kouknout důkladněji a dám vědět.

 

edit 2: tak to tam mám opravdu natištěné = nesundatelné

Editováno: , autor: Kořas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mně se povedlo z jedný strany tu nálepku sundat. Na druhou stranu už jsem neměl nervy a doporučuji to vyřešit clonítkem z anglána :D Je to nějaká potištěná stříbrná fólie a drží jako ďas. Po shlédnutí návodů z youtube jsem doufal, že bude stačit na ní položit ubrousek nasáknutý isopropylalkoholem a nechat působit tak dlouho, až nálepka změkne a půjde sloupnout. Nefunguje to ani náhodou, musel jsem jí postupně seškrabávat nehtem a zbývající lepidlo pak vyčistit isopropylem. Nejhorší je, že se to trhá na milimetrový kousky. Nahřívání horkovzduškou nepomohlo, spíš hrozí že se poškodí stínítko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...