Přejít na obsah

Rádio z číny?


Doporučené příspěvky

  • o 5 měsíců později...

ja to ted resim uz asi mesic taky, viz. ten druhy topic, dost jsem o tom pohledal/nacetl a je to celkem peklo. F3 je porad dost nove auto navic s netypickym slotem pro infotainment. klasicke 1din se tam dat da, existuje ramecek, ale hadam ze o to nikdo nestoji, to i zakladni Blues je lepsi, cili to chce neco s displejem. jenze nejaky standardni 2din tam narvat nejde jak pise wirer takze jedina moznost je Cina. problem je ze vetsina z tech 'lepsich' cinskych znacek (joying treba) F3 verzi ani nedela a nebo dela(ownice) ale ciste dotykovou (wirer v tom druhem topicu ma video jak to vypada,)

 

cili kdo chce s klasickymi tlacitky/volume ovladacem tak zbyva ultra noname znacka typu liislee, mekede apod. kde je to celkem tiket do loterie :) 

 

me byl doporuceny tenhle typek: https://www.facebook.com/srncuvkram/

 

jelikoz to nemam tak daleko obratil jsem se na nej. nabidl  mi za 8500 :

 

7.jpg

android 7.1, 2gb ram, 16gb flash, 4jadro 1.3 tusim, s podporou vseho moznyho. to mi prislo jako slusna cena za to ze to nemusim objednavat/clit sam. bohuzel kdyz po 3 tydnech prislo zjiistili jsme ze ten napajeci kabel co k nemu cinani pribalili ma jinak piny takze do nej nesel proud :D no, proste cina no. takze ted cekam az sezene ten spravny a pak se uvidi.

Editováno: , autor: karlosx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@karlosx skoro bych řekl podle toho obrázku, který máš vložený v příspěvku, že tohle rádio je dle obrázku stejné, ale tohle z odkazu není Android..dával si ho tam jeden majitel F3, ale pak psal, že není spokojený, že mělo špatný radiový signál a chtěl ho vracet, ale už nevím, jak to dopadlo.

 
Jinak koukal jsem tu jeho webovku a pro F3 tam má jen jedno rádio viz odkaz.to je ono, které ti nabízí za 8.500,- i když je na webovkách cena vyšší ?

37686979_885030855027996_4424220419762946048_o.jpg

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm, kdyz jsem ho tehdy pred mesicem kontaktoval tak v eshopu radio pro F3 zadne nemel ale i tak jsem mu napsal jestli by nejake nebyl schopny sehnat. pravdepodobne to bude ale to same, asi si ho pridal do nabidky mezitim :) 

 

edit: jo to cos postnul je urcite ono, jen kdovi od ktere jejich 'znacky'. myslim ze jich existuje aspon 5 co delaji tenhle typ :D

Editováno: , autor: karlosx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Tak konecne zprovozneno. Prvni dojmy, no, typicka cina, funkcema, protoze je to vlastne android tablet, originalni infotainmenty predci, s kvalitou zpracovani a vydrzi to asi urcite bude horsi ale to se ukaze casem, typicke veci jako kostrbate preklady do cz/eng nebo nektere nedotazene veci ktere objevuju se holt musi tolerovat :) GPS prijima vyborne, aplikace bezi, radio prijima bez problemu. Uvidime co bude dal.

20180910_081531.jpg

20180910_081545.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jestli jsi měl před tím jen Blues, tak je to samozřejmě super..a kolik tedy nakonec jsi za to rádio platil ? výše jsem dával odkaz, kde to rádio stálo více, než co jsi psal ty, že jsi od něj dostal nabídku..

 

Já jsem mluvil s tím maníkem z toho obchodu celkem dlouho a on mi říkal, že záleží, od jaké firmy to rádio je..některé typy vypadají naprosto identicky vzhledově, ale uvnitř mají horší či lepší součástky..tyhle rádia dle něj trpí udajně špatným příjmem rádia, ale udajně tyto, které nabízí on, jsou prý po této stránce naprosto v pohodě, prý je bere od této firmy, která údajně vyrábí kvalitní věci i přímo pro automobilky jako origo anfotaimenty..

http://www.sharingdigital.com/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spotreba tam je, bere to skrz canbus z PP takze souhlasi.

 

6ABjJVVp9fA9AvTIjoT16Qf4I7sDOD73fqiEitV8

 

nastaveni auta jsou tam spousty ale prakticky nic az na vyjimky nefunguje, mozna ve vyssich verzich by to slo...nebo mozna jsou pro uplne jina auta, kdovi :D

 

wQXnc4siVmExQfscnJQ3CeA0kzGDr0JjRETbkBec

 

co mi slo tak treba prkotiny jako zmena jednotek v PP. Nastaveni svetel apod. co maji vyssi verze pres infotainment mi neslo. pravdepodobne chybi HW.

 

YGp5fmBRE6iuIMd9UPfeRM3X-JwooDQWwj2NJSy4      AhrsRlR2HGU4tZcgr01hnwByKc6-q05YLgBBhy71

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
V ‎10‎.‎09‎.‎2018 na 11:38, ski1961 napsal:

...tyhle rádia dle něj trpí udajně špatným příjmem rádia...

 

Hledám si tak něco na ebay a trklo mě toto https://www.ebay.com/itm/CT27AA56-SKODA-OCTAVIA-2014-ONWARD-DOUBLE-OEM-AERIAL-1-DOUBLE-TWIN-FAKRA-DIN/401151707769?epid=4005794237&hash=item5d66814a79:g:IZsAAOSw2s1Ur8Zm

Neřešilo by to náhodou problémy těch čínských rádií, kdy mají jen jeden port pro připojení antény, ale auta jako F3 a O3 mají dvě antény, tedy právě proto se rapidně zhorší ten příjem rádia?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Koupil jsem toto radio, hlavně kvůli navigaci a zpětné kameře

https://www.bulltronics.cz/cz/shop/autoradia-skoda-a-volkswagen/bulltronics-x10an-fab3/

Zkoušel jsem to "na stole" a vše funguje OK (navi Sygic, Bluetooth, kamerové vstupy atd.) samozřejmě kromě údajů z auta. Klidový proud je taky OK cca 5mA. Jen čekám, až mně dojde nářadí na demontáž původního BLUES. Ještě musím dokoupit fantomovou redukci pro napájení antény. No name radia nemají napájení ant. zesilovače "zevnitř". To je problém všech, kteří zde brečí, že jim čínské radio hraje blbě na FM.

A mám následující dotaz:

Nemáte někdo (třeba @wirer nebo jiný bastlíř) zapojení konektoru původního BLUES radia? 

Nebo mně stačí sdělení - je BLUES připojeno na CAN-BUS? Asi bude, jak jinak by se tam přenášel údaj hodin z palubky, ale na kterých pinech???

Díky za případnou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc za odpovědi. Vím, že nejlépe je to rádio vyndat a porovnat to se schématy, jenže stále ještě čekám na dodání vytahováků na radio. Až ho vydoluju ven tak už mi to bude jasný, co kde přepojit nebo přepinovat. Přesto všem děkuji. Až tu čínu rozjedu, tak dám vědět. Na stole mi to fungovalo dobře. BT OK, Navi taky jen grafika zobrazení ladění stanic byla jakási chudá, ale třeba po připojení na CAN-BUS se něco změní. Jakou doporučujete couvací kameru? Tu do světýlka RZ nebo do madla otevírání?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...