Přejít na obsah

zamykání kodiaqa


Petr2212

Doporučené příspěvky

Ahoj, vlastním autíčko a chtěl bych se zeptat. Nabyl jsem dojmu z nějaké reklamy, že když odcházím od auta s klíčky v kapse (bezklíčové startování), že dojde k automatickému uzamčení vozu. Bohužel nic takového se neděje a já nevím, zda to vůbec tak skutečně může fungovat nebo ne a nebo zda to jde nějak nastavit a já to jen neobjevil - můžete mi prosím poradit  a věc mi objasnit ??  Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj jj bezklíčkové zamykání mám a tento způsob zamknutí je mi zřejmý a používám jej, ale jak píši měl jsem dojem, že se v případě tohoto zařízení auto zamkne samo ve chvíli, kdy se od auta vzdálím s klíčky v kapse. Bohužel to asi takhle nefunguje což mě docela mrzí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako píšu vyššie.. ak by si však veľmi chcel, mala by byť možnosť nakódovať, že po zavretí dverí sa ti auto automaticky zamkne. Dá sa to dokódovať na O3 a S3, tak by to mohlo fungovať aj na Kodiaqa, si myslím...

https://www.youtube.com/watch?v=fi6T_qlNqH8

https://www.youtube.com/watch?v=-boxT--3AIk

 

Je to myslím bezpečnejšia funkcia ako podľa tvojich predstáv... nikdy nevieš, kto za tvojim chrbtom príde k autu a pootvorí jedny dvere a si v pr.....

 

;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj brrrm,  děkuji za informaci, přesně tak jak je to na tom odkazu bych si to představoval.  Předem se omlouvám, ale uvádíš "ako píšu vyššie" , ale já žádný jiný komentář od tebe nevidím, tak nevím co jsi psal - omlouvám se Ti tedy.  Každopádně tato varianta by se mi líbila - a proto tě poprosím o radu, kde se dá toto dokódování provést?  jsem běžný uživatel a v těchto věcech se vůbec nevyznám ?  Tak tedy ještě jednou prosím o nasměřování jak to vyřešit a zárověň ještě jednou děkuji za radu :-)  hned mám lepší náladu, když vím, že to lze :-) Díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel som, že ako ostatní píšu vyššie (toť slovenčina :D), že im dávam za pravdu, že pri základnom nastavení od výroby to nijak automaticky nezamyká.

 

Skús pozrieť túto tému, či to tam už niekto neriešil, prípadne sa tam informuj, či niekto v tvojom okolí by to vedel spraviť... 

https://forum.skodahome.cz/topic/139362-vcds-kódování/

 

;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj, mam otazocku riesil tu uz niekto zle fungujuce bezklucove zamykanie? Stava sa mi ze nechce zamknut. Po prilozeni prsta absolutne nereaguje. Stava sa mi aj to, ze naopak pri zatvorenom aute po prilozeni prsta opakovane zamyka? 

Editováno: , autor: Dusan SK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáš kľúč spolu s mobilom v jednom vrecku? Alebo niekde vedľa niečoho, čo môže brániť signálu?

 

Opakované zamykanie po priložení prsta robí myslím aj mne (F3 9/2016), to je podľa mňa normálne. Veď niečo podobné robí aj keď zamykáš zamknuté auto cez DO.. či?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vobec nepouzivam prst na zamykanie ani otvaranie, pri otvarani chytam za klucku auto otvorene, pri zamykani sa dotknem prstami s pakruky a auto sa zamkne ,nikdy sa mi nestalo to co sa ti  stava a kluc mam s mobilom v rovnakom vrecku

Editováno: , autor: Gringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skus urobit toto, mne to pomohlo na Tiguane, ktory som mal predtym, vyber ten plast ktory je na  zamku vo dverach, strc do zamku kluc a otoc s nim pokial sa ti neotvoria vsetky okna ,potom otoc do druhej strany zamkni a zatvor okna a vyskusaj ci ten keyless funguje lepsie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Tiez mam teraz problem s tymto. Presiel som z Mazda CX-5, kde bezklucove zamykanie fungovalo tak, ze sa stacilo vzdialit tusim 1.5m od auta a same sa auto zamklo. Uz som tak nechal 2x Kodiaq-a otvoreneho, lebo clovek ma proste v hlave stare zvyky, ze proste kracam prec...aj ked viem, ze treba tu klucku chytit pri odchode. Casom si clovek zvykne a prepne, ale tiez by som radsej uvital automaticke zamknutie!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží kdy dojde k uzamčení, podle videa je to nejspíš v okamžiku zavření dveří (ne vzdálenost od vozu), což by mi teda nevyhovovalo. Většinou po jízdě vyndávám věci z auta (po zavření řidičových dveří) a nebo třeba v autě někdo sedí, a když řidič zavře dveře, zamkne se auto a když máte kessy s alarmem tak se asi spustí alarm... (nebo ne?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Bezklíčové automatické zamykání jsem si jednou pomocí Caristy nastavil. Bly jsem naprosto nadšený, než jsem zjistil, žo opravdu zamkne hned, jak vytsoupím a zabouchnu dveře řidiče. Jenže potřebuji ještě něco vzít ze zadního sedadla a už je to špatně. Znovu otevřít dveře řidiče, nechat pootevřené, vzít něco zezadu a pak zavřít řidičovy dveře. Katastrofa, druhý den jsem to zrušil. Jó, kdyby to zamklo, až odejdu kousek od auta, to by bylo něco!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...