Přejít na obsah

Sedacka ridice, zborcena leva cast sedaku


Novacek01

Doporučené příspěvky

Cau,

koupil sem ojetyho Rapida co ma 47tisic Km. U ridice je "propadly/zborceny" molitan/vnitrni vypln leve casti sedaku. Na to ze to auto nema zase tak moc nalitano mi to prijde jako dost ausus material. Da se s tim neco delat nebo musim koupit celou sedacku, pripadne, muzu to uplatit na prodlouzene zaruce? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pamatuji doby, kdy s tím měla problémy OII s paketem Dynamic(Sport). Tam se bortila nejenom bočnice sedáku, ale i bočnice opěradla. Pokud máš auto stále v záruce a řádně vyplněnou servisní knihu, rozuměj auto jezdilo do autoriz.servisu, můžeš zkusit uplatnit reklamaci.

 

Vyfoť sedačku a vlož zde fotku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vyjadreni k fotce prislo:

 

...Nicméně v tomto případě se domníváme, že se jedná o mechanické poškození sedáku, které nemůže být uznáno na záruku....

 

Ted resim s puvodnim majitelem co s tim, protoze pri prodeji to tam nebylo a neprojevilo se to dokud sem v tom nesedel 2 hodiny na dalnici...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dokazat... Poslou me do haje, ze z toho predchozi majitel lezl pres ten operak coz je asi pricina toho jak to vzniklo. Na tom jim nemam moc co rict, protoze to je asi vazne pricina toho jak to vzniklo. V momente kdy tohle na me vybali tak netusim co jim reknu. Snad jen to ze to neni v manualu napsane :D Fotky sedaku jeste udelam.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tedy rukou to muzu v pohode odkryt tak, ze vidim samotnou vycpavku. Je to ale dobre schovane a hadam, ze predchozi majitel si toho byl vedom. Kdyz chytnu celou tu bocni operku tak s tim muzu tak nejak "lomcovat" jako by to byl jeden kus/blok a ve spodni casti, kde ukazuju prstem je neco co je odchliple a nejde to zpet nejak zarazit. Dneska sem nikam nejel a po vcerejsi 3 hodinovce na dalnici se to nejak tak zpetne vyrovnalo a neni to moc videt. 

20180319_222937.jpg

20180319_222900.jpg

20180319_222836.jpg

20180319_222416.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se tyce samotneho potahu, tak se to krabati trochu asi kazdemu. Nemam to sice jak ty, ale nejaky naznak tam je. @miklisek to zminil pred ctyrmi lety.

 

Pokud jde o tu treti fotku, kde je videt ten molitan, tak jsem to mel taky. Kdyz jsem reklamoval jinou cast sedaku, tak to tam nejak jenom zastrcili, ale te doby to uz nejak neresim.

 

Ten potah je dole pod sedakem zahaknuty a asi se to tomu puvodnimu majiteli odhaklo a neresil to. A pri sedani se to krabatilo vic a vic, protoze to tam nemel upevnene. 

 

Posudek pomoci fotky asi nebyl moc dobry napad, dalo se cekat, ze to neuznaji. Lepsi je otravovat je osobne :D

 

Jinak pokud je ten molitan Ok, tak mozna bude stacit vymenit potah. Kdyz to bude dobre natahnute, tak by tim nemelo jit "lomcovat". Pokud ten molitan neni ulomeny...

Editováno: , autor: SkodaRapid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Sice trochu se zpožděním, ale třeba se to někomu bude hodit... Byl jsem se v servisu poradit ohledně trochu jiného problému se sedákem a opravdu prý mají zkušenost, že samotný ten molitan je už vyrobený "blbě" a po čase se na některém místě rozpadne (byl jsem řešit jeho propadnutí v prostředku po najetí necelých 11 tis. km).

V případě záruky to po rozebrání podle druhu poškození posílají nafocené ke schválení do Škodovky, jinak samotný molitanový sedák případně stojí dle aktuálního ceníku 1800,-.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za info. Ja to teprve pujdu resit. Cekal sem co vsechno jeste najdu. Pri prezouvani kol sem uvidel tlumic vyfuku a... chci to taky resit. Mam nalitano 50 000 a mam tam prasklinu, ze ktere se da prstem odlupovat material (v delce 10cm). Pri predprodejni prohlidce na Jarove rikali, ze je to normalni, ale me to prijde normalni asi jako kdybych mel pavouka na celnim skle, ale jeste to neprasklo...

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...