Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím,
funguje Vám někomu na iPhonu popř. Androidu aplikace OneApp. Chtěl jsem používat jako knihu jízd, ale mám s tím problém. Zkoušel jsem jak na iPhonu ( 7+, 6 oba s posledním iOSem ) tak i na Androidu Nougat ( 7.1.2 s Android autem 3.0.570554 ), a bohužel nejde nikde. Mám v práci starší F3 a tam to funguje. Nemáte někdo zkušenost jak to rozchodit. SmartLink funguje bez problému. Aplikace OneApp se spustí a hned po chvilce spadne, pak nejde ani mimo auto. Na Androidu zase píše „Připojuji se k vozu“ a ani po 5 minutách nic neudělá.

 

Hardware : H41
Software: 0468

 

Děkuji

 

Editováno: , autor: mstefl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...


Ahoj s OneApp mam podobne problemy, ako popisujes s tym, ze mne sa obcas spusti obcas nie. Obcas pomaha odpojit telefon a zase pripojit, ale to zas nieje dobre pre baterku.

Vsimol som si, ze prolem roby, ked si pred tym otvorim sluzobne maily na telefone. Dalej robila problem nejaka verzia IOS , posledna by uz mala byt ok.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 6 měsíců později...

Zajimave reseni problemu. Ale se nedivim. servery jim uz mesic nejedou. Od verze 1.6.2 neni videt v infotainmantu a nekoho uz asi nebavilo psat, napiste na podporu s VIN a obrazovkou. Btw. psal jsem pres ten pozadovany formular 2x zadna reakce. Pak jsem volal i na obecnou infolinku a na jejich prani to poslal na ne i mailem, A taky nic. Jsem zvedavy zda to jeste rozjedou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano se serverem nejak nechce komunikovat, kazdopadne v MirrorLinku se uz zobrazi a funguje. Jen ty widgety jsou teda divny. Skoda, ze nejdou customizovat.

 

a celkem slušně to už zobrazuje průběh jizdy na mapě. :palec2:

Editováno: , autor: JiVi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

no tak si ce se mi podarilo dosahnout toho, ze se nejak na servery pripojila. A stahla si odznaky:). Nicmene vse ostatni zapomenuto. tj. najezd kilometru i trasy. holt asi to neukladalo na server:(

A porad mi pise, ze nema certifikaci za jizdy. zatimco samsung car mode a LG car mode (pokusy s Full mirror link apkou) jo.

Ted jsem ji po par dnech spustit a mam tam 15km z 8.4. takze asi kilometry loguje. a po spusteni vypadla hlaska Omlouvame se, prave probiha udrzba systemu.:D

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak me zacalo blbnou spojeni MirrorLink. Bezel Sygic Car a najednou se to cele odpojilo. Musel jsem vytahnout kabel z USB a znovu zasunout, aby se to cele vzchopilo a znovu spojilo a to se opakovalo nekolikrat behem 20km jizdy. Odinstaloval jsem OneApp a najednou vsechny apky MirrorLink funguji bez vady a bez padani spojeni. Tak asi tak k OneApp - vzhledem k tomu, ze se mi stale nedari prihlasit a stahnout data ze serveru a zrejem kvuli ni pada spojeni s infotainmentem, tak sla pryc - beru to jako nedodelek, ktery ma dost problem a jejich reseni nijak nechvata. :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...