Přejít na obsah

CITIGOe iV


Ady2410

Doporučené příspěvky

Jsem pro stejně se to tu bude hemžit rekordy ?.

 

Jinak objevil jsem nedostatky ze strany škodovky nějak opomněli dodat odpadkový koš do dveří a auto nemá nakódovaný corner což mělo být v rámci výbavy.

Koš prodejce dodal ale corner jsem si raději aktivoval sám, než čekat kdy mne objednají a ztrácet čas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

h2o - takže je to Škoda ako za starých dobrý čias  DODO - dodelej doma... :-)

Pawouk - myslím že tých podkategórií sa asi zíde aj viac časom. Ale áno, dojazd to je zásadná vec.

A k tomu nabíjanie (na akej výkonnej nabíjačke, za akej teploty batérií či vzduchu, aký je počiatočný percentuálny stav aku a podobne - a k tomu potom údaje ako dlho sa nabíjalo, aký výkon to tlačilo za daných podmienok, v lete aj na aké teploty vytiahlo batérie (keďže sú bez chladenia aj napriek tomu že v Škoda magazíne sa písalo ako by to termoreguláciu malo mať a potom zostalo o tomto ticho...).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 hours ago, h2o said:

 auto nemá nakódovaný corner což mělo být v rámci výbavy.

 

 

ten roh ako funguje, su tam dve ziarovky alebo aspon dve vlakna a svieti to inak ako hmlovka alebo proste len zapne klasicku hmlovku iba na jednej strane auta?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jízda asi tak 10 km.Dálnice,okreska 3 třídy a město.Tahá to pěkně odspodu z rychlosti 50 na 90.Na dálnici to jezdí taky dobře.Jel jsem i 130-maximální rychlost a v pohodě.Filtrace nerovností OK na každém povrchu.Blinkry v zrcátkách super.Lane assist ani jednou nezablikal.Do města ideální a po okolí také.Celkově spokojenost.Moje třetí jízda s elektromobilem po Peugeotu iOn a BMW i3 REX.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

denial - áno... Ono sa to normálne nenabíja na 100%, to je fakt, ale tak chcem ísť poriadne dlhú cestu tak to chcem aj narvať čo to dá, no a hodinu a pol kvôli 200km sa mi zdá dosť... Za hodinu to ale nabilo na 80% v pohode, to je tiež dosť kilometrov. Je to mestské auto, no... A hlavne - čo by sme chceli za tie peniaze. (Tesla stojí násobne viac)

Editováno: , autor: TTRapid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obrázok CitiGo ktoré bolo vystavené na malom elektrosalóne dnes v Bratislave. Oproti e-Up-u to vyzeralo ako úplne základná verzia - všade len čierne plasty (kľučky, spätné, a to cenovo sú na tom cca rovnako...). Neviem či aj predné svetlá neboli slabšie. Na technike to nič nemení, ale ľudia dnes dajú na dojem a ten bol trochu "chudobný".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Citigo se nestíhá vyrábět, je plno předváděček, které budou k mání stejně až v půlce roku, spousta prodejců ji mělo ve své garáži už na začátku prosince. A teď ty auta chybí. O e-Up ani Mii není takový zájem, dokonce Seat uvažuje, že ho u nás ani nebude prodávat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ďalšia recenzia - roadblog.cz :

https://www.youtube.com/watch?v=boEpOYqxaKw
Na rozdiel od Electro Dad je toto kanál pre všetky autá, nie iba elektrické, takže aj diskusia tu bude iná...

Snáď tam nájdete dajaké informácie.

Editováno: , autor: TTRapid
doplnenie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jaroslav75 - každý má svůj názor a je to jeho rozhodnutí, myšlení je pořád stejné, pokud jezdíš ekonomicky tak jezdíš stejně jako s elektromobilem a najedeš na jedno tankování , nabití hodně ale můžeš taky jezdit od benzinky  k benzince nebo od zásuvky k zásuvce. Rozdíl samozřejmě je, že klasiku natankuješ za pár minut a elektriku za pár hodin ale o tom to je, takové auto si kupuje ten  co mu to vyhovuje. Tohle CG je stavěné na ježdění kolem komína ale to si myslím je jaká koliv verze CG.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...