Přejít na obsah

Zavírání dveří


Shaarky

Doporučené příspěvky

Dnes jsem byl opět po nějaké době v servisu, zkoušel jsem si jen tak zavírání dveří na SuperBu a byl jsem překvapen, že v salónu jdou dveře absolutně krásně zavřít, zatím co u mého SuperBu musím s dveřmi "bouchnout" - od novoty s tím, že prakticky po roce se to moc nezlepšilo. Myslíte, že to bude jen otázka nastavení zámku dveří nebo to mám nechat raději na servisu ? Bohužel to takto bylo od novoty, ale nově tam mám samozřejmě již pár "vychytávek" - viz. - neměnilo se třeba něco v MR2018 ohledně dvěří ? Myslím, že v salónu to nebyl ani L&K.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No hlavně v salónu bývá otevřené okénko (minimálně jedno), což zavírají dveří ulehčí asi tak o 300%, protože stlačený vzduch má kudy uniknout z interiéru. Můžeš to zkusit taky, jak to půjde lehce - vč. kufru. Jinak zámky seřizují v servisu. Mi to dělali taky, ale z jiného důvodu (ťukání z pravé zadní strany - načež to tím nebylo). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Nesmí vrzat. U starého Superba2 ty vzpěry odcházely na koncových polohách, ale nikdy jsem neslyšel tak hrozné zvuky, jako slyším u Superba3 co má 4 roky. Dle mého názoru, tam není olej a bude to vidět i na těch plastech, že budou od oleje. To bych zkusil reklamovat, že jsou vzpěry od oleje a zvuk je jen následek.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

To "drnceni" mam uplne stejne jako vy. Minuly tyden to bylo v servise - zkouseli to cele rozdelat a promazat, ale sami museli uznat, ze to skoro vubec nepomohlo. Nicmene na vymenu celych pistu se zatim netvarili - pravdepodobne proto, ze jeden stoji 10 520,- Kc.

 

Auto uz mam pres 3 roky, nicmene mam prodlouzenou zaruku na 5 let. Vam to teda nakonec vymenili v pohode?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uprimne to druhe video mi prijde daleko lepsi, protoze tam slysim akorat slabsi piskani, ale zadne drnceni. A me teda nejvic vadi to drnceni, protoze to zni jako kdyby to melo kazdou chvili prestat fungovat uplne a to je to, ceho se bojim nejvic - ze mi vyprsi zaruka a pak budu davat 20kkc jenom za to, abych vubec otevrel kufr :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...