Přejít na obsah

Ztráta výkonu


Doporučené příspěvky

Ahoj, mám takový problém. Mám Fabii I RS a koupil jsem turbo gtb2260vk, dal jsem ho tam a jel jsem to projet, auto jelo normálně, ale měl jsem zrovna notebook v opravě, takže jsem se nemohl kouknout, kolik turbo tlačí, takže jsem jel maximálně na půl plynu, aby se něco nestalo, když by turbo tlačilo moc. Auto jelo v pohodě a tak jsem po celém dnů ježdění na půl plynu jel na dálnici a zkusil jet naplno, vše bylo bez problémů a když jsem asi po 20km sjel z dálnice a dal jsem plný plyn a na dvojku, tak auto najednou jelo jako kdyby bylo v nouzáku. Normálně tahalo jen na čtyřku, pětku a šestku, jinak ne. Dojel jsem asi 20km domů a druhý den ráno už auto netáhlo vůbec a zjistil jsem, že se nehýbe regulace na turbu. Jen když jsem vytočil auto na místě nad cca 2500 otáček, tak po chvíli se roztočilo turbo a ještě když jsem jel z kopce a pustil plyn, tak se taky a si po 5ti vteřinách roztočilo. Napadlo mě, že tam asi nebude podtlak a proto se nehýbe regulace a na ten volnoběh a z kopce se tam ten podtlak ,,nahromadí” a turbo se roztočí. Když jsem sundal hadici z podtlakový vývěvy a dal tam prst, tak normálně sála. A další den po cca 10ti minutách jízdy auto přestalo jet úplně a při vyřazení chcíplo, když jsem počkal asi půl minuty a nastartoval, tak zase chvíli jelo.Chci se zeptat, jestli se dá ten podtlak nějak změřit, jestli je tam správný, nebo jestli někdo neví, co by s tím mohlo být? Podtlakové hadičky jsem všechny kontroloval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ahoj, 

U Fabia 1 po vytočení nad 3000ot ztratím výkon . Žádné zrychlení, tah. Pro zrychlení musím dát například na rovince vyšší kvalt, ale samozřejmě zase jen okolo 3000ot. Jednou ráno po vytočení zaskubala a od té doby nejede. Jen jak šnek . Může to být turbo?  Váhu vzduchu jsem zkoušel odpojit . Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...