Přejít na obsah

Vybitá autobaterie - jak otevřít auto


mnagos

Doporučené příspěvky

před 8 minutami, LucasCZE napsal:

Vlez pod auto a napajeni pripoj na alternator, tam by ses mel dostat. Jestli mas kryt pod motorem, tak ten musis sundat... Nejdriv ale zkus, jestli nemas dost proudu na otevreni kufru. Ten nepotrebuje tolik stavy... ;)

Jsem myslel, jestli nevíte nějakej fígl, jak tu kapotu otevřít. Lehat pod auto, je jako to poslední, co by jsem dělal. Jinak jsem elektrikář a kam co připojit vím moc dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím všechny potřebuji poradit, mám RS O2 před faceliftem motor bwa bez jakéhokoliv zámku ve dveřích, stalo se mi že jsem zaparkoval zapomněl vypnout světla takže svítili parkovačky, druhý den vybitá baterie a bez zámku není možné se do auta dostat. chci jít cestou nejmenšího poškození a pokud to je nějak možné nerozbíjet okýnko. Tudíž následně proběhly tyto pokusy:

 

Sundán spodní kryt motoru vytažené světlo to u baterie tudíž přístup na baterku, baterku jsme dali nabíjet ale klíčky bohužel nefungují bliká na nich červené světýlko nejspíš došlo k rozhození kódování, vlivem vybité baterie nebo nevím ale přijde mi nesmysl aby se toto stalo pokaždé když se v autě vybije baterie aby nebylo možné se tam dostat a vybíjet okýnko. Jediné co se stane když se baterie odpojí začne houkat alarm, tudíž se nedostanu ani do auta ani nelze otevřít kapota což by asi stejně nepomohlo když nejdou klíčky, i jsem pro jistotu zkusil vyměnit baterii v klíčku a nic. Zkoušeli jsme jít alespoň po lanku na otevření kapoty dírou od světla a zkusit otevřít alespoň kapotu ale bezúspešně je tam to pitomé saní do masky a přes to ruku už  dál dozadu nikdo nedáme. 

 

Existuje ještě nějaký možný šetrný způsob jak se dostat dovnitř bez rozbití okénka? 

bohužel prošel jsem už snad všechny weby kde se řeší podobná témata ale nikde nic, jediné co jsem našel co řešil nějaký člověk také na rs ten samý problém dostal se na baterii a baterie pod napětím a stále nešlo odemknout centrál, pouze rozhoukal alarm ale řešení už tam bohužel nebylo.

jediné plus že mi to alespoň stojí v garáži :D

 

Pomůže někdo kdo ví jak na to? Předem děkuji všem za jakoukoliv radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přečti si návod k vozu, popř. pokud ho nemáš tak si ho stáhni z webu Škodovky a uvidíš, že každá škodovka má na klice dveří u řidiče zámek a to buď viditelný, nebo neviditelný tj. pod malou krytkou kliky, která se dá klíčkem zespodu vyloupnout.  Na to je ten návod, aby to lidi věděli, když se např. vymlátí ta baterka. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, ondra.rs napsal:

A vyhnout rám dveří, něco prostrčit a zmáčknout tlačítko centrálního zamykání mezi předními sedadly? My takto kdysi auto s klíčky uvnitř zkoušeli otevřít. Nebo je v řešeném stavu toto tlačítko neaktivní?

Toto nelze má to safelock jako většina novějších škodovek, dokud se neodemkne centrálem nebo klíčkem v zapalování všechny prvky uvnitř na otevírání dveří jsou neaktivní i kliky ve dveřích zevnitř rovněž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Cau chlapi, tak jsem to procetl. Chtel bych jit nejsnadnensi cestou. Odloupl jsem krytku a ona to nebyla krytka. Jen prazdny váleček, vytahnu a dirka do dveří. Asi po predchozim majiteli, zřejmě už ten problem měl. Jak dál? Prstem jsem nic nezmohl, klic je kratky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 8 měsíců později...

Vlezete pod auto, odmontujete spodni plastovej kryt motoru, najdete starter, na nem je gumovej navlek pres cecik na kterym je plusovej vodic z baterky. Jestli budete dostatecne zrucny na tedle cecik dostanete svorku startovacich kabelu. Me se to nepovedlo ale dostal jsem tam medenej vodic s ockem. Cely to propojite s jinou baterkou nebo autem, cvaknete klicem a je odemceno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...