Přejít na obsah

Horsi startovani


5icz

Doporučené příspěvky

Poslednich par dni mi motor hure startuje. Musi se asi dve vteriny podrzet klicek, nez motor naskoci. Subjektivne se mi baterie nezda slaba, starter toci motorem dobre, ale baterie je jeste puvodni. Je jedno jestli je motor studeny nebo teply. Jinak se motor chova normalne. Auto mam od noveho a za tech 9 let a 270 tisic km motor vzdy naskocil na prvni dotek. Svicky maji 20tisic km. Cim by to mohlo byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, náhodou výpis z diagnostiky nemáš?

 

Taky jsem řešil problémy se startem, ale může to dělat více věcí. Svíčky a cívky by se projevily většinou i při jízdě. Nebo divným chodem motoru, start ti můžou ovlivnit hlavně 2 věci. A to palivo - vysokotlaké čerpadlo, popřípadě vstřiky paliva. A mě dost dělaly problémy výřivé klapky. Auto si myslelo že se nehýbou a měl jsem dost problémy se starty. Vyměnil jsem senzor natočení klapek na sání a bylo po problému. Ale chtělo by to udělat diagnostiku a zkusit udělat základní nastavení těchto klapek jestli proběhne nebo ne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...