Přejít na obsah

Swing a BT a hudba přes něj


Doporučené příspěvky

Koupil jsem rapida ambiente s radiem swing(RV 2015) ...multifunkčnim volantem a HF sadou která funguje paradně....ale nějak mi nejde přehravat hudba přes BT....vždy když dam hledat media tak napiše že neni podporovan přehravač medií....zkoušeno na dvou ruznych telefonech s Android...nějaka rada ? proč to nejde ? má to fungovat popřipadě co udělat pro to at to jede i s hudbou ?Nechce se mi strkat kabel na AUX do telefonu když mam to HF s BT funkční.....díky za odpověd.

 

Editováno: , autor: bomber123456
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám starši auto z roku 2015 a moc mi to nejde do hlavy proč mi nejde hudba když mam telefon s HF normalně spojený....jestli je vice verzi těch HF modulu v autě které nepodporuji jen přehravani audia..... ?Zatím žadná konkrétní odpověd

Editováno: , autor: bomber123456
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám momentálně Rapida MR2016 a Swing (r.v. červen 2015, tedy téměř z počátku výroby nového MR s novou elektronikou) a není problém, včetně posouvání, zastavování, apod. písniček přes volant. Měl jsem několik telefonů s Androidem (včetně různých neoficiálních ROM) a nikdy nebyl problém. A neměl jsem problém ani u MR2013, který jsem měl před několika lety, tam jen nešly přes volant písničky posouvat ani zastavovat u žádného telefonu.

 

Není jen v rádiu vypnuté BT Audio? Setup > Bluetooth > zvolit (zaškrtnout) BT-Audio. Toto platí pro nový barevný dotykový Swing, u starého si už nepamatuju, jestli se něco takového dalo vůbec nastavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Tak vypadá že vyřešeno musel jsem na rádio swing povolit BT Audio(mám obyčejné swing černobílé s jedním řádkem) myslel jsem že stačí když to spojím na hlavním panelu přes BT a telefon... ..problém je zatím jak píšeš ty s posunutí písničky o jednu dále.... Pauza jde když kliknu na volantu na hlasitost..... Jinak šipky nereagují ani tam ani zpět.... Písničky musím posouvat na telefonu ručně což je dost nepohodlné ale aspoň něco .....ještě zápasím s hlasovým ovládáním... Když řeknu hudba najede hudba... Ale posouvání o písničku vpřed a vzad nejde i když to ta nápověda hlásí

Editováno: , autor: bomber123456
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...