Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Akorat podpora jen Jabko a Droid. Jsou vyjimky, ktere potvrzuji pravidlo, jako treba ja.

Mimochodem, zkousel jsem MySkoda pres skodovacky web, ale nejde mi pri registraci pridat auto - pry VIN neexistuje v databazi. To je tezky potom s takovou podporou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak lidičky dneska jsem zjistil jak to je ... serviska papírová se dá objednat na jakémkoli autosalonu škoda za Kč 70,- ... dopisování poté probíhá na žádost majitele vozu při jakémkoli servisním zásahu spolu se zavedením tohoto do jejich systému. Hlavní je jejich systém - toto je jen taková nostalgie pro nás starší bardy, kteří rádi mají své autíčko pod kontrolou. B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam teda obalku, na ktere je napsane Servisni knizka, v ni je VIN, kody k vybave, prodejce, majitel, nejake strucne info kolem servisovani a pak tam mam zalozene tzv. Kompletni potvrzeni, ktere mi vzdy vytisknou, kdyz je auto v AS. Je tam chronologicka historie prohlidek, vymen oleju... Nejsou tam, koukam, veci jako montaz Tempomatu. Pri prohlidkach (garancni, 30tis, 60tis, ...) mi jeste daji Seznam udrzby, kde je videt, co vsechno se kontrolovalo a menilo. Tak si myslim, ze tohle ma kazdy a melo by to bohate stacit. Myslim, ze v te knizce za 70Kc bude nakonec zapsane uplne to same ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu "obálku" s nápisem servisní knížka jsem měl u předchozího auta také (MR2014) a dávaly se tam opravdu jen papíry kolem výměny oleje a údržby. Teď u nového MR2018 už není ani to, čistě jen elektronicky. Resp. prodejce říkal, že jako fyzická servisní knížka teď funguje návod k obsluze. Mi to třeba nevadí, pro mě čím méně papírů, tím lépe. I faktury si nechávám ze servisu posílat v PDF.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Snažil jsem se v autosalonu Škoda v mém v bydlišti knížku sehnat, bohužel, mají jenom v nabídce od dodavatele knížky v ceně 30 Kč a to nevědí, co to je. Nemá někdo možnost mi poslat tuto knížku, náklady samozřejmně uhradím. Kdyby to šlo, tak nejlépe Ostrava a přímý kontakt.

Editováno: , autor: cisarnero
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máte nějakého vlastního poctivého garážníka, tak se může u Škodovky zaregistrovat a servisku vyplňovat. Ale jak to funguje přesně nevím, jen vím že se zaplatí vstupní poplatek a pak už by se nemělo platit nic. Ale není to nic pro auta s 5ti letou zárukou, protože tímto systémem se nedá prodlužovat záruka mobility.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

zdravím, měl bych dotaz ohledně serviní knížky, kupoval jsem auto od manželčiny firmy, kde tvrdili, že servisní kniha je vedena elektronicky, ale když jsem chtěl ted z toho servisu vyjet záznamy, tak mi řekl, že žádný tisk nejde, ale nahlížet mohu.Elektronická kniha prý není, ale nevím kam nahlížel , mluvili jsme spolu po telefonu.

P.S. - tak aplikace nefunguje, při registraci to spadlo , nejaká neočekávaná chyba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zrovna dneska se to nějak ...

Jak na PC tak na telefonu se nemůžu přihlásit. Když už se náhodou přihlásí, tak tam není nastavené auto (přidat znovu nejde). Když už se náhodou v app auto zobrazí, tak s hláškou "Deaktivováno" a aktivovat nelze. Dlouho se to snaží a pak vyskočí chyba "Něco se pokazilo". Zrovna dneska jsem se nechal ověřit abych měl funkční zamykání přes telefon a nemůžu to vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel mě to stále nejde ani v PC.

1452867669_Screenshot_20191029-170502_KODAConnect.thumb.jpg.5ac6358d5b45285807c0508a4e8746b1.jpg

 

Doplnění: Na infolince mi potvrdili výpadek, bez uvedení termínu zprovoznění.

 

Ještě jedno doplnění. Omlouvám se, ale teď jsem si všimnul, že zmiňujete MyŠkoda a já o Škoda Connect.

Editováno: , autor: KennyMc
Doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...