Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

 

mám problém... - z ničeho nic mi najednou na Škodě Octavii II, 2.0 TDI 16V (BKD), 103 kW, r. v. 2004, Elegance, přestala těsnit brzd. soustava (zřejmě opotřebením). Je sníženej brzdnej účinek + se propadá brzd. pedál (možná je k tomu navíc už zavzdušněná). Na zadní pravý straně, kde je normálně kotoučová brzda s brzd. destičkami, trochu teče brzd. kapalina, pravděpodobně na protilehlý straně brzdovýho pístu (viz fotky pro přesnější specifikaci). Je to, prosím, možné? Není tam prasklé nějaké těsnění? Dá se to vyřešit např. opravnou sadou, nebo je zapotřebí novej brzd. třmen? Na co to tam když tak vůbec je, příp. ten šroub s hvězdičkovým otvorem? Zkoušel jsem všechno utáhnout, ale je to dotažený. Z brzd. trubek a hadiček sem nic vytejkat neviděl. Děkuju Vám za rady a odpovědi.

 

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, LucasCZE napsal:

Cely tady ten mechanismus je rucni brzda, pokud se ptas na toto... Vidim, ze v opravne sade jsou i male O-krozky, takze by asi mela stacit opravna sada. :kol-32:

 

Ok, dobře, děkuju ti moc za odpověď. Akorát, jestli nevíš, jaká opravná sada by to měla bejt, příp. jaký rozměr, protože koukám např. na Kelly, nebo obecně a je jich tam víc. Ještě jednou děkuju když tak za odpověď! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 5. 4. 2018 na 20:49, LucasCZE napsal:

Snad by to mohla byt tato sada. Kdyz se tam zaregistrujes, muzes si tam pridat sve auto (zadas tam VIN). Potom ti to ukaze ty dily, ktere patri na tve auto... Pripadne jim napis a meli by byt schopni ti to potvrdit.

 

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0698671sd-opravna-sada-brzdice-eu-26996.html

 

Jasně, kouknu na to. Ještě jednou díky moc a měj hezkej a klidnej víkend.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...