Přejít na obsah

Pneugarance


AntonioB721

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi, měl bych takový dotaz jsem mimo domov a moje kamarádka má na operativní leasing Karoqa minulý týden byl přezutý na letní bridgestone dueler h/p sport - 225/45r19 92w .Co čert nechtěl předevčírem někde o obrubník štípla gumu tak že je podle servisu neopravitelná. Protože má operák s plným servisem tuším že se to jmenuje varianta komplet předpokládal jsem že toto obsahuje i pneugranci.Ze servisu se jí dnes během neozvali že údajně tyto gumy se nevyrábí že Škodovka už je nedodává a že si musí zaplatit dvě úplně nové gumy za 7000 jednu.  Popravdě s auty na operák moc velkou zkušenost nemám ale byl jsem přesvědčený o tom že pokud něčemu takovému dojde tak maximálně zaplatí nějakých 30% z jedné gumy protože na nich je najeto asi 300 km. Home že řeknou že nejsou schopný dodat novou gumu k té druhé na ose a nutit zákazníka ať koupí dvě úplně nové za plnou cenu.Máte někdo nějakou zkušenost s pneu garancí a operativním leasingem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Nechápu jakým způsobem myslíš nejlevnější postup? Pojišťovna ti uzná maximálně na pojistku jedno kolo spoluúčast já osobně mám 5% protože jednoprocentní je prostě předražená . U Škodovka prodává operativní leasing bez starostí a potom pororazis úplně novou pneumatiku a oni chtějí po tobě abys koupil dvě nové tak to není bez starostí ale je to levárna. Nevim co víc na tom nechápeš  .   Jo a jako perla na závěr protože jako ženská jsi nebyla schopná vyměnit kolo za rezervu tak si zavolala asistenční službu, a protože to Škofin nechce uznat Tak jí chtějí naúčtovat i výjezd asistenční služby.

Editováno: , autor: AntonioB721
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je Škofin teda banda vyčůránků. Pokud má kamarádka sjednanou asistenci v rámci pojistky nebo leasingu a spadá tam i výměna kola (což bych se dost divil, kdyby ne), tak není co by na tom neměli uznat. Jinak podle manuálu Škofinu viz. https://www.vwfs.cz/public/7b/7b/cb/23274_91033_VWFS_Manual_ridice_nahled.pdf, str. 14-15 je tam Pneugarance, pokud má kamarádka sjednanou služnu pneuservisu v leasingové smlouvě, ale vztahuje se pouze na zimní pneu. Tedy ne na letní pneu dodávané z výroby. Kamarádka nejspíš bude muset opravdu koupit dvě nové pneu ze svého, pokud nemá hav. pojistku s 1% spoluúčasti a nebo se pokusit sehnat tu jednu pneu někde ze starých zásob nebo bazarovou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je prave to co mě na tom udivije má sjednanou službu pneuservisu nakonec zjisti že má smolíka. Gumu si musí sehnat úplně novou jak sem už asi psal pneu je praktickým úplně nová nasazena v pátek minulý týden najeto Max 300 km. Hold zase ponaučení.

Editováno: , autor: AntonioB721
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...