Přejít na obsah

Držák světlometu


Jimmy119

Doporučené příspěvky

Zdravím. Nedávno mi u supermarketu odřeli zepředu na straně řidiče mého Superba 2 takovým způsobem, že praskla krytka ostřikovače a pravděpodobně je urvaný ten vnitřní držák světlometu (horní tam pořád je) - světlo se na výmolech třepe jak ratlík při -20° a když na světlomet lehce zatlačím pohybuje se dovnitř na pravé straně. 

Krytku si vyměním, lak rozleštím, ale co s tím držákem? Slyšel jsem, že jsou prý oddělávací a dají se koupit. Nevíte někdo, co je na tom pravdy - nemáte s tím někdo zkušenost? Popřípadě jak to vyřešit jinak, než koupí nového? 
Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

držiaky sa meniť dajú , staré zbytky odstrániš , nové naskrutkuješ , ale bez demontáže svetla nezistíš ako to vyzerá , tj či nie je prasknuté samotné svetlo ,a či je nové uchá k čomu priskrutkovať   3T0998225B , 3T0998225 , skrutky N10415903 4x

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem to delal taky. Po srazeni srnky se mi urvalo svetlo a ty nahradni uchyty svetel to vyresili dobre. Ale neni to uplne snadne, musi se sundat cely predni naraznik a podbehy kvuli tomu, ze naraznik je k blatnikum chycen skrytymi srouby, ke kterym je blby pristup. Jinak staci sledovat srouby a da se to zvladnout, ale neni to na 5 minut. Srouby jsou v podbezich a pak zespoda na narazniku. Z vrchny strany narazniku jsou vytahovaci nytky a taky par soubu. Par sroubu je i kolem mlhovek zepredu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...