Přejít na obsah

Ochranné lemy blatníků


nonaim

Doporučené příspěvky

Z praktického hlediska si myslím, že dobře poslouží jako ochrana blatníků (škrábance a ťukance). Navíc se mně líbí i jako designový prvek. Osobně jsem je zvolil hned při objednání auta. Dodělat asi půjdou, ale pak je otázka, proč je rovnou nezvolit v konfigurátoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzali jsme právě skladovku, která je nemá. Tudíž jediná možnost je dodělat svépomocí - jestli je to otázka nacvakání/přišroubování z podběhu, tak by to bylo v pohodě. Mně osobně se to právě taky designově líbí - hezky to ladí k tomu ostatnímu oplastování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak tady by měl být výpis všech dílů potřebných k dodělání ochranných lemů - přední jsou ze dvou částí (díl 1 a 3), zadní ze tří (díl 6, 7 a 8). Je možné, že k tomu budou potřeba ještě nějaké šroubky/sponky, to už budou ale korunové částky a ETKA mi u nich čísla dílů bohužel nezobrazila. Je tam vidět i cca cena na kolik vyjdou díly - z výroby je to teda levnější (3200Kč).

 

Snímek obrazovky 2018-04-17 v 22.13.51.png

karoq_lemy.jpg

Editováno: , autor: nonaim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lepení mi přinde jako lepší řešení, kdyby to bylo na šroubech, bude se za tím držet špína, v extrémním případě by to mohlo prodřít lak a začít reznout. Samozřejmě záleží jak se to nalepí, ale to by mělo mít už vychytané za ty roky co se lepí plasty na auta :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 roky později...
  • o 10 měsíců později...

Dotáhnul ty lemy na Karoqa někdo do konce ? Mě v servisu tvrděj že dodatečně nejdou namontovat, že na  předním blatníku chybí nějaká díra a vrtat si to nikdo nebude, to je jasný... Jinak prej jestli to chci zkusit, tak mi je objednaj, chtěj za to asi 6600,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • Pawouk změnil název na Ochranné lemy blatníků

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...