Přejít na obsah

Front asistent


Fuzo

Doporučené příspěvky

Zdravím.  Mám Karoq D 4x4  ve výbavě je front asistent, který má v případě potřeby zabránit srážce. Je zajímavé, že když vjedu ne velkou louku, nebo pole, tak po zhasnutí motoru a opětovném otočení klíčku se objeví výstražný trojuhelník na maxidotu a nápis, front senzor nemá výhled. Když odjedu někam kde je silnice, nebo asfalt, tak se to chová normálně.  Setkal se s tím někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro upřesnění není to posekaná louka ale letiště :-) (nechtěl jsem to psát.)  tak že tráva max 10 cm vysoká. Nic před čumákem ve výšce senzoru. Občas Blaník :-D 

IMG_20180407_143317066.thumb.jpg.2475137977e3bc873de4d5c3d1646d2b.jpg

Editováno: , autor: Fuzo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera při jízdě se rozvítil oranžový trojuhelník a také nápis radar nemá výhled. Stalo se to chvilku po tom co jsem zastavil u lesa.Očistil jsem radar od pilu. A zhruba po 100m  hláška zmizela. Ješte jsem  nastavil v menu menší citlivost radaru.

Editováno: , autor: Hyper ST
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zrovna v tuhle dobu bych se nedivil, kdyby tomu ten pyl vadil. Je ho tolik, že to na autě dokáže udělat slušnou vrstvu, zvlášť, když se to ještě smíchá s trochou vlhkosti po ránu. Na stejné bázi to nefunguje s deštěm, sněhem nebo bahnem/prachem. Optika to samozřejmě není, ale blokovat to vlny může zcela stejně jako jakýkoli jiný bordel.

 

To s tou loukou nevím. Pokud je posekaná na pár čísel, tak by to tomu fakt nemělo vadit, radarová hlava je dost vysoko. Spíš to bude nějaká kombinace třeba navigace (pozná, že je tzv. offroad, což i hlásí při navigaci a tím pádem preventivně znemožní použití toho systému ) a třeba jiných senzorů. Kdo ví...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...