Přejít na obsah

KESSY a zamknuti DO


havrosh

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Stala se mi taková věc. Na myčce jsem vypl motor, klíček nechal uvnitř a šel umýt auto. Při mytí jsem se přiblížil ke klice (dveře řidiče) a auto se zamklo - ač byl klíč ve voze, v přihrádce u řadicí páky (vůz jsem nastartoval, takže o klíčku věděl). Odemknout vůz již nešel. Je tohle standardní chování u systému Kessy? Nebo snad závada? Ani jedna varianta se mi nelíbí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@froggy pokial je kluc v aute nemalo by sa zamknut,urcite to nie je standart u kessy.Na mycke nechavam kluc v aute aj z dovodu neustaleho zamykania,odomykania pri umyvani,ale po tvojej skusenosti si ho radsej strcim do vrecka,to je to najmenej.Ako si to riesil,bezal po nahradny? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštěstí jsem si nechal v kapse mobil, protože za mytí platím NFC. Takže jsem dokázal pomocí škoda connect auto na dálku odemknout. Ale ne vždy budu mít v kapse mobil a ne vždy musím být připojený na internet... A ne vždy si budu platit za škoda connect :-/ Takže bych rád vyřešil tuto věc systémově :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...