Přejít na obsah

cena brzdových třmenů na Fabii


shrek_85

Doporučené příspěvky

Mám Fabii 1.9 TDI/74kW s kotoučovými brzdami vzadu, FS-III vpředu.  Nechal jsem si v autorizovaném servisu vyměnit všechny 4 brzdové třmeny.  Účtovali si 2 x 8000 Kč za zadní třmeny + 2 x 6500 Kč za přední třmeny (základní cena za materiál).  Je to běžná cena v autorizovaném servisu nebo mě natáhli?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom e-shopu nakupuji pravidelně.  Nejdražší třmeny, co se tam dají koupit na moje auto (Fabia I), stojí 1700 Kč. Asi to nejde 1:1 srovnávat, protože v tom e-shopu je to od značky TRW, zatímco já mám Lucas.  A ani mě nepřekvapuje, že je to levnější, protože třeba olej tam kupuju za 1/3 ceny, kterou mi účtovali v autorizovaných servisech.  Spíš jsem chtěl vědět, jestli je to normální cena pro autorizované servisy, nebo jen předražená zakázka u toho konkrétního servisu.  Tu cenu mi samozřejmě řekli, až když to měli rozmontované a auto bylo nepojízdné.  Dají se někde ověřit "oficiální" ceny, za které to účtuje Škodovka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem, že Lucas je značka (to mi říkali v tom servisu).  Zkusím se na ně ještě podívat zblízka, jestli tam ta značka není někde vyražená.  Pokud se ty ceny opravdu pohybují takhle, tak je to OK.  Mě akorát překvapilo, že jsem na e-shopech třmeny na Fabii za tyhle ceny nikde neviděl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měnili jenom třmeny (+ lanovody ruční brzdy, které byly ještě v záruce a měnit jsem je nepotřeboval).  Kotouče a destičky zůstaly původní.  Výsledná cena za tu zakázku byla 28500 Kč s tím, že tam byla 15% sleva na materiál, protože mám staré auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...