Přejít na obsah

Bzučení klimatizace při A/C


jiribur

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Hledal jsem, ale odpověď jsem nenašel. Je problém jenom v bzučení? Jde o to, že mám auto staré 4,5 roku (2.majitel) a najeto cca. 110tis. km, takže záruka ani kulance nepřipadají v úvahu. Je moje úvaha, že se v tomto případě nevyplatí cokoliv měnit, dokud to funguje, správná? Přijde mi zbytečný jenom kvůli bzučení platit za výměnu kompresoru, který ale doposud bezproblému funguje. Díky za názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ja som z tej klimatizácie už zrelý na psychiatriu.  Najskôr po 3000 km cvrlikavý zvuk, v servise mi vymenili kompresor za Denso , cvrlikanie prestalo a teraz mi zase ten kompresor , alebo čo , tak ujúka,  také huúuúuúuuu pri volnobehu,  alebo v určitých otáčkach okolo 2000. Počul so to ešte ten deň keď som šiel domov zo servisu po výmene kompresora.  Inak po vypnutí A/C to hneď prestane. Nevie niekto čo to môže byť zase za problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, miklisek napsal:

Tys to přivolal, poškrábali....

Běžný provozovatel auta by to možná neřešil a asi by si toho ani nevšiml. Každopádně to vypadá, že to půjde rozleštit. Detailista vidí všechno bohužel. ?

Editováno: , autor: Znedlob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tady v tomto vlákně to někdo postoval, tak jsem předpokládal, že to patří k Rapidu. To fakt k rapidu neni? Teď to mám v servisu a hledají odkud to píská... 

@ben06 a co jsi jim tam řekl? Nebo to uznali sami, že vymění kompresor na záruku? 

 

Editováno: , autor: Levisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejjistější je sám si nastudovat, kdy to bzučí nejvíc (teplo/zima, volnoběh/otáčky, min. výkon/max. chlazení atd..). Vše nahrát na video, domluvit se v servisu, že se můžeš kdykoliv stavit na projetí technikem až bude aktuálně dělat. Pak ho vzít a všechno ukázat - několikrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...