Přejít na obsah

dodatečná montáž virtuálního pedálu


Petr2212

Doporučené příspěvky

Ahoj lidičky chtěl bych si nechat poradit - bohužel chybou při objednávce auta jsme přišli o virtuální pedál pátých dveří. V servisu mi nyní sdělili, že není možné jej dodatečně namontovat i když je el otevírané víko kufru. Bohužel si myslím, že s tím servis nechce více dělat hlavu a tak je nejjednodušší říci že to nejde. Na internetu jsem objevil komplet sady na domontování virtuálního pedálu tak je mi podivné, že by to skutečně nešlo. Umíte někdo poradit jak to skutečně je ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj ferdo25 ano auto má oboje a prot mě štve přístup servisu, kde mi odpověděli cit: Virtuální pedál do Vašeho vozu s největší pravděpodobností namontovat nepůjde . Souvisí to s velkým množstvím řídících jednotek na , které je navázán a , které nepůjdou ideálně překódovat aby auto fungovalo dobře !!!!  neuměl by jsi prosím poradit někoho solidního a šikovného na koho bych s mohl obrátit?  jsem z Liberecka,ale pokud by bylo třeba někam zajet tak by asi nebyl problém (netuším na jak douho by ta montáž byla, ale zvládnout se dá všechno)  Díky za odpověď PD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Montáž je náročná jen z důvodu, že se musí natáhnout jeden drát z nárazníku až do kessy jednotky v palubní desce(tj. hodně rozebírání). Musí se sundat nárazník, osadit snímače + jednotku co je řídí a tuhle jednotku ve voze zapojit a následně to celé aktivovat kódováním. Jen potřebný materiál - cca. 10.000,-.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty bláho tak to už vím, proč se jim do toho nechce :-(  njn zkazit objednávku to se povedlo, ale najít řešení už se jim moc nechce - to mě trochu mrzí. Tak za ty peníze si to asi rozmyslím :-(   Každopádně děkuji za yvčerpávající odpověď a pomoc s řešením :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je kompletní seznam materiálu:

565962235  1x
3G0962243B 1x
3G0962283A 1x
000971010  8x
4H0973704  1x
000979034E 2x
3B0972742C 3x

3C0972841  1x
N 90764701 2x
000979950  1x
000979981A 2x

oko kabelové červené - cca. 5,- CZK

 

Když to spletli, tak ať Ti na něj dají odpovídající slevu.

 

 

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
před 12 hodinami, jinovatka napsal:

Dobrý den, dá se doplnit do kodiaqa-style elektrické otevírání kufru? A na kolik by to asi přišlo? A co ohřívané přední sklo (i když to možná sem nepatří )?

Děkuji.

Také by zajímalo, zda jde el. otevírání dodělat. Pokud ano, vážně bych o tom uvažoval. díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ferdo25

 

Smím-li se zeptat, to je i s prací a přeprogramováním jednotky, nebo jen materiál ?

Je to i s virtuálním pedálem?

Dělají to autorizované servisy?

Nebude to mít nějaký vliv na záruku vozu?

Jak dlouho by práce asi trvala, kdyby jsi to dělal? 

 

Děkuji za odpověď.

Editováno: , autor: jinovatka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Preto su dodatocne montaze tychto veci take drahe, pretoze vacsinou je nutne rozobrat casti interieru a exterieru. Pri vyrobe auta to samozrejme nie je ziaden problem, jednoducho sa to posklada podla konkretnej objednavky. 

Niekto tu pisal, ze vinnikom je diler, pretoze zle zadal objednavku. Ale tak potom nechapem, ze preco si to auto od neho prebral? Viem, ze je clovek v casovej a financnej tiesni v tej chvili, ale to nie je riesenie, neskor, ako teraz, ta to bude mrziet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...

Mam virtualni pedal a ne vzdy se mi dari takto kufr otevrit. Nemate na to nejaky osvedceny pohyb?? Napada me, jestli napr. nezalezi na rychlosti ci smeru pohybu (doprava/doleva). Taky jsem premyslel, jestli treba neni spinave cidlo. Neresil jste nekdo, kde presne je umistene a zda se da nejak jednoduse ocistit? Kopu nohou pod narznikem jak Ronaldo a podari se to treba az na poseste.. Diky za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...