Přejít na obsah

CarStick v Karoqu


havrosh

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, LukášCBR napsal:

Chápu, že se někdo v dnešní době distancuje od mobilů, tabletů a internetu všeobecně z důvodu soukromí, chvíle klidu atp.

Co se týká online dopravy a zpravodajství na cestách obecně, je Škoda Connect spolu s infotainmentem online skvělý pomocník.

 

Online zpravodajstvi na cesty je skvely. Za chvili budu menit skodu za novou a stve pristup Skodovky, kde si jednak platim za pristup k online informacim a pak si jeste musim zaridit a platit i pripojeni k internetu. U Renaultu platim okolo 50 EUR za rok za  dopravni informace (vyuziva to Tomtom live) i pripojeni po cele Evrope(ktere je realizovano primo z navigace pres zabudovanou virtualni SIM). Na tom by mohlo jeste VW group zapracovat - stejne tam nejakou SIM musi mit kvuli eCall.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@pusher...

 

Wifi hotspot nastavuješ po každém vypnutí a nastartování. U CarSticku tohle řešit nemusíš.

  

Viz.odkaz na eBay.de

- taky jsem zde kupoval a vydražil úplně nový za 1300Kč a z DE to má člověk doma za 2-3dny. Hodně prodejců má napsáno, že neposílá do ČR. Tím, že jsou to Němci, není problém se domluvit na zaslání do ČR, stačí kontaktovat prodejce. Cena poštovného do ČR potom činí nějakých cca 100Kč.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...