Přejít na obsah

Panorama


klakson23

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, a předem se omlouvám, zda to nepatří sem.

Chci se zeptat těch, co maji panoramu. Často popojíždím mezi městy a nechce se mi pouštět klima (zima-teplo = nachlazení). Když se otevře panorama, hučí to při cca 90km/h? Nebo obecně to hučí? Je příjemná teplota za jízdy? Teď jezdím s otevřenýma okny a ty celkem hučí, proto uvažuji o panoramě. Díky moc za tipy a rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem presne ako na Kodiaqu ale na Octavke uplne odtiahnuta panorama pri 80-90km/h je o dost tichsia nez v tej rychlosti otvorene okna, cca do 100 je to este akceptovatelne pak uz to huci viac, ale pridvihnutie je uplne v pohode aj nad 140km/h - suma sumar v meste pri mestskych rychlostiach aj na mestskych obchvatoch ju budes moct mat odklopenu a bude to tichsie nez otvorene okna..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Martink0 -  100% souhlas - pro mě veliké zklamíní právě od aerodinamického hluku od oken a velké překvapení od tichosti střešního. Zvažoval jsem už dokonce i ty venkovní kryty na okna, ale nemám s tím zkušenost a tak se mi nechce vyhazovat peníze - ale ten hluk mě fakt štve ( tedy na upřesnění od cca 140 Km/h výše)  Co mě však nyní velmi mile překvapilo, jak málo se auto ohřívá uvnitř oproti předchozímu superbu - to jsem opravdu koukal, že i když to stojí celý den na slunci, dá se do auta klidně vlézt a fungovat v něm :-)  Za to palec nahoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

jen muj názor na panoramu - mam je na 2 předchozích vozech, u prvního objednana cilene, u druhého jen ze setrvacnosti, u obou aut doslo casem k tomu, ze strecha povrzavala, vždy servis něco promazal a do pristi servisky zase zacala vydavat obcasny zvuk, je to mozna hezke vecer po meste, ze mladej muze kouknout na svetla, ale jinak jsem tomu na chut neprisel. Takze Kodiaq je bez a vůbec nam nechybi. Okenka za jizdy nestahuju, mam rad v aute ticho a to s otevřenou strechou/okenky proste nejde, takze vyuzivam cely rok 3 zonovou klimu v rezimu auto, u sebe nastavenou na 21.0st, mladému vzadu 23.0 a jsem spokojen. to Petr2212 - kodiaq se uvnitř malo ohriva?? Dobra, superb je "pareniste", vzhledem k prosklene plose a sklonu oken, ale mame Kodiaqa v bile metalize a ze bych byl nejak nadsen, když stoji na slunci a mam do nej nasednout, to teda ani nahodou. Vždy stahnout všechna okna, nastartovat, klimu na max a po chvilce nasednout, ale mozna jen nemam rad teplo :-) J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Mám nový Kodiaq s panoramou a jsem velmi spokojen. Nic nevrže, nikam nezatéká a to to myjí hodně silnou Wapkou a v těchto krásných dnech do rychlosti 100km/hod jezdím zásadně s otevřenou panoramou. A hluk? Tak mírně to samozřejmě fouká a tedy i hučí, ale nic strašného díky větrné cloně co je v panoramě zabudovaná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Ak by to fungovalo hned by som to bral, už sa mi podarilo vytopiť bývalého Tiguana aj napriek tomu že som mal naprogramované aut. zatváranie, ktoré nefungovalo, ale to bolo robené s vagcomom a nie caristou, píšem o otvorenej a nie iba vyklopenej streche. 

Editováno: , autor: Jaro92
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...