Přejít na obsah

Digitalni ukazatel paliva


Reznik0203

Doporučené příspěvky

Ahoj mam roomster 1.4 16v rok 2010  a mam problem kdyz mam plnou nadrz tak je to vpoho normalne to klesa zhruba nad pulkou mi to zacne blbnout tim ze to lita nahoru a dolu ale vzdy to zacne kdyz auto stoji nastartovane za jizdy se to srovna ale jakmile prijedu do kolony a stojim tak to lita jak rikam ukazatel je digitalni . A ja se ptam je to chyba plovaku nebo elektroniky ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak toto je na 99% plavák, veď všetko tomu nasvedčuje. Za jazdy sa to neprejaví lebo ako sa hýbe auto tak sa mení hladina a tie skokové zmeny zabezpečia že ukazovateľ ukazuje stále "nornálne" (on má nejakú hysteréziu, takže skoky akoby priemeruje). No ale keď sa zastaví, hladina sa ustáli a signál vypadáva - a ukazovateľ skáče. Presne tak mi to "fungovalo" na starej 105 ťke, aj keď tam bol analógový ukazovateľ, ale rátam že plaváky sú stále na rovnakom princípe...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám sice naftu, ale dělalo mi něco podobnýho a stačilo vyndat podávací čerpadlo jehož je snímač hladiny součástí a očistit doteky snímače jak na ně dosedá běžec. Na pohled se sice nezdály znečištěné, ale pomohlo to a od té doby je klid. Už je to něco přes rok a stále OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...