Přejít na obsah

Vyvažovací hřídele


Vallix

Doporučené příspěvky

Dobrý večer, koupil jsem oct. 2.0FSI, po dvou měsících ježdění začala zlobit, po měsíci u mechanika se přišlo na to, že ve vyvažovacích hřídelích jsou vymlácené vymezovací podložky a tak hřídele bouchaly. Pokoušel jsem se hledat celý modul pod číslem koncernu - 06B103535B. Jediné co jsem necházel byly díly použité z Anglie, Polska, Itálie, ale vůbec nedokážu najít díl na nějakých českých stránkach. Byl jsem úspěšný pouze ve chvíli, kdy jsem našel inzerát na padlý motor z Audi A4, kde pán psal, že se díl shoduje i na koktávku, bohužel pro mě, pán díl prodal chvilku po zveřejnění inzerátu, takže tady jsem nepochodil. Má otázka na Vás je, zdali máte nějakou zkušenost, jak hledat, nebo kde hledat, nebo také jak to ochcat, pokud díl již nejde oficiálně sehnat. Předem Vám děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak uz zbyva jen metoda drson tj. vymontovat modul vyvazovacich hrideli, nariznout a rozlomit kolo reverzniho prevodu a vse vrátit zpet:

 

Obdobne reseni jako 2.0TDI, kde se to ale resilo uplnym vyhozeni celého modulu a nahrazenim olejového cerpadla verzi pro motory bez vyvazovacich hrideli.

 

OnMi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobní zkušenost nemam, ale co jsem cetl, tak u TDI zas tak moc velky rozdil není. Lze samozrejme cekat nejake vibrace navíc, ale myslim, ze nic tragického to nebude. Pokud je modul před smrti (a nebo po) tak tento zasah uz situaci nijak zasadne nezmeni. Tak jako tak by byl potřeba jiny (nebo novy).

 

OnMi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...