Přejít na obsah

MR 2019


Popu

Doporučené příspěvky

Toto by určitě měl vědět prodejce, pokud by byla chyba v konfigurátoru, ale je to docela možné - proč nevydělat taky na barvě.

I když nárůst v ceně by třeba na zmiňované červené corridě činil více než 100%.  Jinak od loňského roku stoupala cena vždy o 200,- Kč a to víceméně s každým novým ceníkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

O3 aktuálně znovu navýšení ceny o 18 tis.  Tzn. že stejně vybavený Golf Variant ME s lepšími sedadly a multilinkem je v ceníku levnější už o 70 tis. (do konce roku sleva 30 tis. pro Golf Variant)

Editováno: , autor: j57
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Joseamigo napsal:

zřejmě způsob, jak donutit lidi koupit raději některou z ročních bazarovek z ukončených leasingů :)

 

To asi nebude fungovat. Auta z leasingů jsou v naprosté většině diesely, jenže fyzické osoby dnes údajně s převahou kupují benzín. Navíc lépe vybavený Golf ME je i mezi ročními vozy výrazně levnější. Další konkurence v této třídě potom vyjde ještě levněji, takže zákazníci nakonec mohou jít jinam.

Editováno: , autor: j57
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenže nepůjdou, bo škoda je svatý grál a ostatní značky jsou fuj pro spoustu lidí... a takoví na všem ostatním něco najdou... golf má menší rozvor, tedy i míň místa vzadu, dražší servis, víc se krade, škoda, jedině škoda, řvou tito jedinci... kdysi jsem mezi ně taky patřil, ale poslední dobou ten lesk škody v mých očích značně pohasíná... a není to jen tím zdražováním... zdá se mi, že s každým novým MR se v těch autech objevuje čím dál víc ptákovin, které hezky vypadají na papíře, ale v praxi je pak málokdo použiije/ocení... asi su už starej, mě by stačilo, kdyby mi zase vyrobili moji OI :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 14. 7. 2018 na 18:06, bojler napsal:

Pokud už se vyrobí jako nový MR, tak to samo o sobě nemá na rozsah výbavy vliv. Jednoduše řečeno - pokud se teď objednává OIII s jinou základní výbavou u jednotlivých prvků, ty to dostaneš v původním rozsahu a za původní ceny.

 

Pokud ale dojde k modifikaci nějakých prvků (např. nový volant s upraveným názvem tlačítka na VIEW), tak už dostaneš nové provedení.

Tak auto vyrobeno 8.10. a je MR 2019. Aspoň vím, že nikde nestálo an louce 1/2 roku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, kdyby měl někdo bližší info k distribuci vyrobených aut, které kvůli homologaci čekali na dodání na letišti, tak dejte vědět. Co vím já, tak mi prodejce říkal, že je začnou dodávat do autosalonů od 47KT. Já jsem auto objednával 4.8.2018, už je vyrobené, ale stále čekám na dodání. Celkově už vyčkávám 15 týdnů, tak se snad brzo dočkám. Nemám moc představu, jak dlouho může celý proces trvat, když těch aut k dodání tam už může být pár tisíc.

Editováno: , autor: Lukecko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...