Přejít na obsah

Amundsen - náhlá nefunkčnost WLAN


Doporučené příspěvky

Zdravím, mám Kodiaqa 2,0 TDI 140kW 4x4 ve Stylu s Amundsenem a narazil jsem na tento problém. Ještě do začátku tohoto týdne mi v autě bez problémů fungovala WLAN napojená přes wifi k hotspotu v mém telefonu. Sedl jsem do auta a po nastartování se auto připojilo k aktivnímu hotspotu v telefonu přes wifi. Nic jsem nenastavoval ani neměnil a již asi 3 den bojuji s tím, že auto se k hotspotu sice řádně připojí (toto je vidět i na přiloženém snímku) avšak internet není dostupný. Tím pádem nefungují online služby v navigaci, zprávy, importy cílů atd. což je pro mě velký problém. Prověřil jsem všechno od množství dat v telefonu, možnosti připojení jiného zařízení k hotspotu v telefonu - funkční, přes připojení přes nový hotspot dalšího služebního telefonu s daty - taky funkční avšak v autě nikoli, prošel jsem celé menu a nastavení v autě a stále nic.  Vše se tváří jako fuknkční a v pořádku. Nemožnost internetového spojení je vidět i na další fotce kde v okně navigace je ikonka internetu červená. U hotspotu v telefonu jsem dokonce ověřoval zdali jsou zařízení opravdu spojená (auto-hotspot) a jsou, kontroloval jsem i zdali není auto v blokovaných zařízení a není. Už nevím co ještě prověřit. Díky předem za nějaký nápad  PP

IMG_20180531_083149.jpg

IMG_20180531_083055.jpg

Editováno: , autor: Micronimus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám úplně stejný problém ve stejném čase. Doufám, že je to jen náhoda, a ne systémový problém.

 

Doplněno: tak je to přece jen systémová záležitost, podle německého fóra je problém na serveru ve Wolfsburgu, takže pomůže jen čekat, až to opraví.

Editováno: , autor: Carlos von Vakzal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...