Přejít na obsah

Předčasné splacení úvěru do 14 dnů a Bonus


tomasiskocze

Doporučené příspěvky

Zdravím,

chci se zeptat na zkušenost, kdy jste si koupili auto s bonusem od škody (30 nebo 20 tisíc) a úvěr jste poté hned splatili do 14 dnů. Může si Škoda nárokovat zpět ten bonus či další poplatky ? Splacení do 14 dnů by mělo být bez jakéhokoliv doplatku (jen úrok a pojíštění). V obchodních podmínkách škody se píše:

2. V případě předčasného ukončení Smlouvy má společnost dále nárok na úhradu veškerých nákladů spojených s převzetím, oceněním, pojištěním PF a zajištěním jeho následného prodeje. Společnost je rovněž oprávněna nárokovat případné náklady, které jednorázově vynaložila na uzavření smlouvy (např. provize zprostředkovatele, bonusy poskytnuté klientovi), které by byly (při normálním průběhu smlouvy) klientem uhrazeny prostřednictvím splátek příslušné finanční služby. Při uplatnění nároku podle předchozí věty je společnost povinna zohlednit,

 

Může si tedy Škoda něco nárokovat nebo by to bylo "nezákonné",
Děkuji za vaše zkušenosti.

Editováno: , autor: tomasiskocze
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto jsme již v jednom vlákně probíral a v mém případě jsem o bonus nepřišel. Vyžádejte si od nich kalkulaci předčasné částky ke splacení. Tam by mělo být vše rozepsáno viz příloha. Jen upozorňuji, že v mém případě se jedná o rok 2015, nevím jak to mají dnes.

skofin.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...